Офіційне пояснення організаторів фестивалю Свірж 2009

Подаємо вашій увазі офіційний лист організаторів зірваного цими вихідними фестивалю Свірж 2009:

“Розуміючи всю відповідальність за зіпсований настрій та змарновані сподівання відвідувачів, організатори фестивалю „Свірж” вважають за потрібне надати офіційні пояснення тому, що сталося. Річ у тім, що свої фінансові зобов’зання фестиваль розраховував з огляду на 30 тис. відвідувачів протягом усього фестивалю. В дійсності ж протягом перших двох днів відкритої реєстрації відвідувачів приїхало на порядок менше, близько 4-5 тисяч, а 1 серпня гостей прибувало ще менше. Через недоліки організації робота та охорона реєстрації не була налагоджена добре. Нам відомо про наявність випадків несанкціонованого продажу пропускних браслетів і втрати коштів через це, що збільшило фінансові проблеми фестивалю.

Через це ми не змогли сплатити чергову частину грошей за послуги технікам, тому Головна так Рок-сцени були відключені та почали розбиратися.

Програма першого фестивального дня була повністю виконана, а у другий день ми зробили усе можливе, аби максимально перенести обіцяну програму на фолк-сцену, яка працювала до 5-ї ранку, і де все-таки виступили гурти „Mad Heads XL”, “Zdob si Zdub”, “Figli di madre ignota” та інші. Ми висловлюємо подяку гуртам, які погодилися виступати за відсутності належної винагороди та обіцяних умов, а також компанії “ArtMax Engineering”, яка забезпечувала роботу фолк-сцени, зазнаючи значних фінансових втрат.

Наразі ми аналізуємо всі наші помилки та прорахунки і сподіваємося, що згодом зможемо дати більш чіткі та конкретні пояснення. Всіх, хто залишився незадоволеним ходом фестивалю та бажає повернути витрачені на квиток кошти, просимо надсилати заявки на нашу електронну адресу svirzh@gmail.com. Вважаємо за необхідне повідомити, що фестиваль 2010 року, провести який, попри відсутність перспектив отримати прибуток, ми вважаємо своїм обов’язком перед людьми, буде проходити за умов стовідсоткових інвестицій та повної фінансової гарантії виконання програми.

Просимо вибачення в усіх тих, хто постраждав через нас цього року”.

лист до редакції інтернет-видання Zaxid.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *