«Флюгери Львова» вперше відбудуться у Києві

«Флюгери Львова» в Києві
«Флюгери Львова» в Києві

Культовий львівський етно-джазовий фестиваль «Флюгери Львова» цього року вперше відбудеться у Києві. 1 та 2 травня на Київських «Флюгерах Львова» виступатимуть гурти з Польщі, Білорусії та України. Шанувальники фестивалю зможуть помандрувати за улюбленими музикантами зі Львова до Києва чи навпаки.

Фестиваль, що став музичною візитівкою Львова, вже дев’ять років поспіль збирає тисячі гостей з різних міст України і Польщі. За цей він став найпопулярнішим весняним фестивалем в Україні, а ексклюзивно відведений «Флюгерам» дворик львівської Ратуші вже не може вмістити всіх бажаючих. Тому фестиваль змушений розширюватися на міста, з яких приїжджає найбільша кількість відвідувачів. Цього року до «Флюгерів Львова» приєднаються Київ та Тернопіль.

На Київських «Флюгерах» фольком та джазом гостей частуватимуть польські експериментатори з музикою «TRYKI:Lebik-Trebski-PaPaZura», білоруський iнструментальний театр «Vuraj», україно-сербський проект «Shopping Hour», та українські етноджазмени «ДомРа».

У перший день фестивалю виступлять улюбленці «Флюгерів» – львівський гурт «ShockolaD», що кожного разу приємно дивує своїми етно-джазовими експериментами. Польсько-український колектив «DagaDana» гратиме на «Київських Флюгерах» у самому розпалі свого всеукраїнського туру. Завершуватиме фестиваль рок-гурт «Мертвий Півень». Легенди львівського року презентуватимуть свій новий альбом «Радіо Афродита», що отримав свою назву від радіостанції УПА, яка діяла у 1943-45 рр.

Вхід на Київські «Флюгери» буде платним.

Місцем проведення Київських «Флюгерів Львова» стане Фестиваль-ресторація «Диван» (Бесарабська площа, 2).

Програма фестивалю «Флюгери Львова» 2011 у Львові

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *