Завтра у Львові додатковий концерт фестивалю «Jazz Bez»

9 грудня у «JazzClub.Lviv» (вул. Вірменська, 35, «Дзиґа», 2-ий поверх) відбудеться додатковий концерт фестивалю «Jazz Bez».

У зв’язку зі скороченням програми у Івано-Франківську польський гурт «New Trio» погодився затриматись у Львові та дати додатковий концерт для львівської публіки, яка вже вітала гурт на «ДжазБезі» 3 грудня. Слідкуйте за сторінкою фестивалю, можливо , фестиваль підготує для вас ще приємні несподіванки.

Початок о 19 год.

Вхід – 100 грн.

Для членів джазклубу – 50 грн.

Довідка:
New Trio(Польща)

Mateusz Smoczyński – скрипка

Jan Smoczyński – орган хаммонда

Alexander Zinger – перкусія

Колектив творять музиканти, які виступають разом з провідними особистостями всесвітнього джазу. До співпраці у цьому проекті брати Смочинські запросили одного з російських найвидатніших ударників – Олександра Зінгера. Колектив виконує передусім власні композиції, утримані в «постколтренівському» стилі, що завдяки дуже оригінальному складові створює неповторну атмосферу звучання..

Mateusz Smoczyński – випускник Akademii Muzycznej im. Fryderyka Chopina у Варшаві у класі проф. Andrzeja Gębskiego. Дебютував у 1999 r. квінтетом Jacka Namysłowskiego. З цим колективом здобув чимало нагород. Незважаючи на молодий вік, Матеуш чимало виступав за кордоном. Співпрацює з найкращими польськими музикантами, зокрема Zbigniewem Namysłowskim, Jarosławem Śmietaną, Krzesimirem Dębskim, Maciejem Strzelczykiem, Januszem Skowronem, Kazimierzem Jonkiszem, Zbigniewem Wegehauptem та іншими.

Jan Smoczyński – випускник Музичного Ліцею ім. К. Шимановськогого у Варшаві. Впродовж року був учнем А. Ягодзіньського у варшавському Studium Jazzu. У 2004 році отримав титул магістра мистецтва на Відділі Джазу в Катовіцах в класі W. Niedzieli. Впродовж багатьох років, разом зі своїм молодшим братом творить формацію Mateusz Smoczyński Quintet, постійно працює у ансамблі Michała Urbaniaka та Urszuli Dudziak, є співзасновником групи June. Співпрацював з Евою Бем, Янушем Муняком, Збігнєвом Намисловьким, Міхалом Лоренцо, Марчіном Поспєшальським та ін.

Alexander Zinger – випускник Російської Музичної Академії ім. Гнєсіних у Москві. Музикою займається від 6 року життя. Вважається зараз одним із найкращих російських перкусіоністів. Співпрацював з видатними музикантами світового масштабу, такими як Deborah Brown (USA), Jimmy Owens (USA), David Sanchez (USA), Stephanie Nakazane (USA), Aude O’Bryan (USA), Bobby Martinez (Brazylia), Roy Hargrove (USA), Alexei Zubov (USA), Alex Sipiagin (USA).

Сайт: www.smoczynski.pl

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *