«Країна Мрій» відкриє гостинні обійми на Святу Покрову у Львові

Запрошуємо «мрійників» і «мрійниць» 10-11 жовтня до славного міста Лева у красиві мандри світлою і чистою «Країною Мрій». Мистецьке дійство відбудеться на свято Покрови просто неба – в Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай».

«Осіння «Країна Мрій» стане феєричним сплеском вишуканої моди на український стиль. Кожен її учасник має шанс стати законодавцем цієї моди. Якщо ми полюбимо понад усе свою музику, культуру, зрештою, країну – нас полюбить і визнає світ. І тоді Україна відбудеться назавжди» – наголосив ідейний натхненник фестивалю Олег Скрипка.

Вже втретє «Країна Мрій» розгорне мистецькі крила на численних сценахта майданчиках «Шевченківського гаю», що у Львові. Широкою музичною палітрою львів’яни та гості міста будуть насолоджуватися упродовж двох фестивальних днів на Великій музичній сцені, Танцювальній галявині, Кобзарській майстерні та інших.

Кожен, хто прагне доторкнутися до незбагненного чистого джерела духа, автентики і краси, зможе познайомитися із найкращими українськими виконавцями. Традиційно «Країна мрій» збирає неперевешених українських митців на втіху поважній публіці, яка цінує стиль і традиції, готова до сучасного поєднання фольклору і року, автентики та електронної музики. В.В., Пікардійська Терція, ТарТак та багато інших артистів співатимуть на теренах «Країни Мрій» у Львові.

Наш фестиваль вирізняється не лише музичним дійством, але й ярмарковим різномаїттям. Це – алея народних ремісників, книжковий ярмарок, автентичні майстер-класи, де у живому часі виробляють неймовірні витвори людської фантазії, виставка народного малярства, дитяча галявина, етнічні кухні тощо.

“Країна Мрій” – найбільший в Україні та найвідоміший у світі український фестиваль, де збуваються мрії та дива. Керманичем та ідейним натхненником фестивалю є музикант і громадський діяч Олег Скрипка. 12 років зусиллям організаторів фестивалю та волонтерів, ніби на неймовірному 3-Д принтері, на наших очах формується українська самобутність, карбуються нові грані відомих артистів та запалюються нові яскраві зірки. Плекаємо українську культуру. Робимо її актуальною і модною в Україні та світі.

У Львові «Країна Мрій» відбувається за ініціативи Львівської міської ради, міського голови – Андрія Садового та директора Музею народної архітектури та побуту – Романа Назаровця.