V Міжнародний молодіжний фестиваль аматорського театру “ДРАБИНА” відбудеться 20 – 23 листопада 2008

V Міжнародний молодіжний фестиваль аматорського театру “ДРАБИНА” відбудеться 20 – 23 листопада 2008 у місті Львові.

Гасло фестивалю “Єдність у різноманітті. Сучасне покоління. Час. Простір. Власна візія”.

До участі у фестивалі вже зголосилося понад 40 театрів з різних регіонів України та з-за кордону, з яких буде відібрано 9 – 12 театрів для участі у фестивалі.

Переможці визначатимуться у чотирьох номінаціях: “Краща театральна композиція”, “Кращий режисер”, “Кращий актор”, “Приз глядацьких симпатій“. Журі фестивалю – це відомі режисери, актори, художники, письменники, драматурги.

Для учасників фестивалю та всіх бажаючих проводитимуться майстер-класи акторської та режисерської майстерності.

«Драбина» дивуватиме не тільки яскравими театральними постановками, але й фотоінсталяцією «Фотоп’єса», кінопоказом «Кіно’театр», театралізованими літературними читаннями «Пожежна Драбина»,  а також конкурсом драматичних творів «Драма на Драбині».

Форма Драбини: чотири дні насиченого фестивального життя, які обертаються навколо театральних постановок різних жанрів, ідейних напрямків та режисерських вирішень. Виступи театрів переплітаються з майстер-класами, зустрічами й презентаціями, круглими столами та екскурсіями. Зазвичай вистави відбуваються в одному з театрів Львова, інші ж акції розкидані в межах старого міста.

Зміст Драбини: Драбина – то щось трошки інше, ніж театральний фестиваль. Драбина – то збіговисько поглядів, думок, ідей та інтерпретацій, місцем вираження яких є сцена.

Ми одинаково цінуємо традицію і експеримент, однак ми прагнемо показати наше покоління з його власною візією часу і простору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *