У Львові батькам безкоштовно роздаватимуть «Довідник дитячого дозвілля»

Максимум інформації про те, де діти можуть цікаво проводити вільний час й розвивати свої таланти львів’яни зможуть дізнатися з «Довідника дитячого дозвілля».

Вже у вересні вийде друком нове видання. У довіднику будуть контакти гуртків від художніх, танцювальних, музичних до технічних, природничих й краєзнавчих напрямків.

“Як і минулого року, до Ярмарку дитячого дозвілля вийде друком однойменний довідник. Першими його зможуть отримати відвідувачі Ярмарку. Торік на цей довідник був великий попит. Ми впевнені, довідник буде корисним багатьом батькам, які з початку навчального року планують записати дітей в гуртки. Адже саме у вересні та на початку жовтня – найактивніша пора для запису в центри творчості, клуби чи студії.” – зазначила Ольга Каспришин, координатор Ярмарку від Львівської міської ради

Як зазначають упорядники, довідник сформовано так, що батькам було зручно відшукати потрібний гурток для своєї дитини. Хто не знає, куди залучити свою дитину – в першому розділі дізнається про гуртки найбільших клубів й центрів творчості різного спрямування. А хто вже визначився із напрямком – у другому розділі зможе відшукати, де поблизу працює такий гурток. Також в довіднику буде інформація про заклади дозвілля для малюків, а також сімейні розважальні центри.

«Довідник дитячого дозвілля» розповсюджуватиметься безкоштовно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *