У Львові проводять розвиткові заняття для дітей від 1 року

Ярмарок дитячого дозвілля

Все різноманіття гуртків та творчих дитячих осередків – на Ярмарку дитячого дозвілля. Тут цікаві заняття знайдуть батьки і для однорічних малят, і для старшокласників, і для студентів.

Адже в Ярмарку візьме участь 50 організацій, які презентуватимуть львів’янам можливості для різнобічного розвитку дитини. Ярмарок дитячого дозвілля відбудеться 6-7 вересня у Львівському палаці мистецтв. Організатори Ярмарку: об’єднання «САМОПОМІЧ» та Львівська міська рада.

«Слід розпочати з дитячих хореографічних колективів, яких у місті налічується найбільше. Вправлятися у танцювальному мистецтві дітки з 4 років можуть у таких колективах, як клуб спортивного бального танцю «Аеліта», зразковий ансамбль народного танцю «Галичанки», колектив «Данс-клуб», хореографічна студія «Ясочка», студія сучасного спортивного танцю «Стар» та Центр сучасної хореографії «Сіріус».

Для діток, яким подобається не лише танцювати, а й супроводжувати танець піснею, діють вокально-хореографічні студії та ансамблі пісні і танцю «Викрутасики», «Веселочка», «Писанка», «Віночок» та «Вишиванка».

А для маленьких співаків – вокальні студії «Львівська фортуна», «Золоте левеня», «Феєрія Vox» та «Намисто». Також наймолодші малята можуть спробувати себе та свої таланти у музичній майстерні «Ліра», студії образотворчого мистецтва «Дитячий вернісаж», театральній студії «Маска», музично-драматичному гуртку «Шпаки» та фольклорному гурті «Барвінок».

Вже для діток з 3 років працюють студія раннього естетичного виховання «Равлик» та студія дошкільного виховання «Паросток», які сприяють естетичному та всебічному гармонійному розвитку дитини.» ,-зазначають організатори

Також у Львові працює «Baby-Club» – мережа Центрів дитячого та сімейного розвитку, які беруть на навчання діток віком від 1 року. Для діток підготована комплексна програма раннього розвитку, яка включає у себе розвиток дрібної та великої моторики, розвиток пізнавальних психічних функцій дитини (мислення, уваги, пам’яті та уяви), розвиток мовлення, а також емоційний та соціальний розвиток.

Контакти усіх установ батьки зможуть отримати на Ярмарку дозвілля у довіднику дитячого дозвілля, який роздаватимуть безкоштовно.

Ольга Ткачів, координатор Ярмарку від об’єднання «САМОПОМІЧ» зазначає: «Слід завітати на Ярмарок для того, щоб побачити усе це розмаїття дозвілля та знати, куди віддати свою дитину. Прийшовши на Ярмарок 6 – 8 вересня, вони матимуть гарну нагоду не те, щоб записатися на гурток, а щоб дитинка сама попробувала та відчула, що їй більше до вподоби».

«Саме ранній розвиток сприяє максимально повному розвитку кожної з психічних функцій дитини у відповідний час та стимулює розвиток наступних, заразом допомагаючи проявити таланти дитини», – каже Раїса Реус, маркетолог мережі центрів дитячого та сімейного розвитку «Baby-Club».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *