Для студентів – знижки на джаз!

Відомий львівський фестиваль “Jazz Bez” надає знижки студентам, членам львівського джаз-клубу, працівникам культури та причетним. Для них квитки продаватимуться за половиною вартості у галереї «Дзиґа» (вул. Вірменська,35) .

Цьогорічний фестиваль триватиме десять днів із 4 по 13 грудня та представить різноманітні барви джазу, експериментальної та імпровізаційної музики знаних та визнаних колективів і нових проектів іменитих музикантів.

На фестивалі виступлять понад двадцять джазових проектів, у яких грає близько сотні музикантів із США, Німеччини, Данії, Великобританії, Нідерландів, Франції, Росії, Білорусії, Польщі та України.

Серед родзинок фестивалю: унікальний спів Мар’яни Садовської у німецькому проекті «Borderland Mariana Sadovska&band», зірковий проект майстрів імпровізаційної музики «Doneda – Yaremchuk – Blondi – Nakatani», гурт Матеуша Поспєшальскі «EMPE-3» ,  проект Ігора Закуса «Z-Band», «Shockolad + PL» у супроводі оркестру «Leopolis», міжнародний проект  «Avtokar» ( Марк Токар, Марк Сандерс,  Вацлав Зімпель, Міколай Тшаска), енергетичний польський джаз «Contemporary noise sextet» та безліч іншого.

Окрім Львова, десятиденний транскордонний джазовий марафон охопить Перемишль, Люблін, Санок, Тернопіль, Севастополь, Луцьк та Київ.

Програма фестивалю “Jazz Bez” поєднуватиме формати концертів у великих залах та клубних виступів. Концерти у Львові відбуватимуться у Львівській Філармонії, театрі ім.. Марії Заньковецької та «ДжазКлубі.Львів».

Пільгові квитки продаватимуться у галереї «Дзиґа» до 24 листопада.

Також квитки можна придбати у касах Львівської Філармонії та театру Заньковецької. Вартість квитків без знижки від 50 грн. Абонементи на всі 8 концертів у великих залах коштуватимуть 800 грн.

Вся інформація про “Jazz Bez”: www.dzyga.com 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *