Фотоконкурс «1894-2012рр. – футбольне століття в кадрах»

фотоконкурс
фотоконкурс

Кав’ярня-галерея «Штука» з 1 березня по 30 квітня просить зголоситись усіх, хто вболівав за українські команди, прихопивши з собою фотоапарат. Адже оголошується фотоконкурс «1894-2012рр. – футбольне століття в кадрах».

Якою б байдужою до футболу не була людина, так чи інакше у її життя він втручається. Його люблять сусіди, які гучно про це дають знати співом під вікнами і грюкотом за стіною. Ним цікавляться колеги, які тішаться добутими квитками на очікуваний матч. Про нього емоційно дискутують друзі. Якщо навіть не любиш футбол, його неможливо ігнорувати і залишатись осторонь. Тим паче, напередодні чемпіонату у червні.

Кав’ярня-галерея «Штука» впродовж двох місяців збиратиме світлини, на яких збережені миті з минулого українського футболу. Ви любите футбол і маєте таких знимок багато? Діліться! Якщо собі нагадали, що такі фотографії є, але вони приклеєні у старому альбомі, а їх автором є мама чи дідусь? Робіть репродукцію і надсилайте! Або може Ваш тато, син або внук грає щонеділі із товаришами на стадіоні сусідньої школи? Такі фото теж цікаві! Журі конкурсу відбере найкращі роботи для виставки, що триватиме з 1 по 30 червня у кав’ярні.

УМОВИ ФОТОКОНКУРСУ:
1. Термін подання фотографій – з 1 березня по 30 квітня 2012 року.
2. Вибір журі 20-ти найкращих фото, які експонуватимуться у кав’ярні впродовж червня, триватиме з 1 до 10 травня.
3. Фото можуть подаватись лише автором або його вповноваженим представником.
4. Максимальна кількість світлин одного автора – 3 шт.
5. Фото можуть бути лише у цифровому форматі.
6. Фото вихідного розміру та контактні дані автора просимо надсилати на адресу – kawiarnia.sztuka@gmail.com.
7. У контактних даних необхідно вказати ім’я та прізвище, місто, мобільний телефон, e-mail автора та назву роботи.
8. 3-х переможців, які отримають призи, визначать згідно результатів голосування відвідувачів виставки у травні та онлайн-голосування на ресурсі «Львів Онлайн».
9. Витрати на оформлення світлин-переможців несуть їх автори.
10. Призи для 3-х фіналістів: подарунок від футбольного тижневика «Карпати», грошовий сертифікат на покупку у спеціалізованому магазині цифрової фототехніки «Цифровичок» та вечір для двох у кав’ярні «Штука».
11. Головний приз для автора світлини, що набере найбільшу кількість голосів, від футбольного тижневика «Карпати» – матчевий м’яч та річна підписка на видання.

У випадку виникнення запитань з приводу конкурсу просимо телефонувати за номером (093) 572 8 222.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *