Другий чвертьфінал Галицької ліги КВН 2011. Фото

У неділю, 5 червня, в кінотеатрі ім. О.Довженка відбулася друга гра 1/4 фіналу Галицької ліги КВН 2011. Перед літнім відпочинком  глядачі хотіли набратися гарного настрою, а команди – зробити свій відпочинок приємним (в разі потрапляння в наступний етап ліги).

У другомі чвертьфіналі брали участь:  Оптом дешевше (Тернопіль),  Найс (Львів), В алєра (Львів), Волиняки (Володимир-Волинський),  Pazitiff (Львів),  Емансіпе (Луцьк),  Чорнобровці (Дубно),  ТроЄ (Львів), БезНа (Вінниця),  ЗакомПО100ваНІ (Львів), Фізматівська Шпана (Дрогобич) та Мак (Тернопіль) .

Гра , як і попередня була поділена на два блоки. Перший значно видався слабшим аніж другий, не такий рівний і не такий… смішний. Знову приходиться констатувати малий запас номерів та жартів у деяких команд. ЗакомПО100ваНІ (Львів) спромоглися змінити назву, але побільше свіжих жартів так і не вдалося побачити, знову дається взнаки дві ліги у Львові і виникає питання з точки зору глядача, навіщо ходити на дві гри, якщо багато команд показують ті самі номери, навіть не напружуючись хоч трохи поексперементувати.

Найс Львів
"Найс" Львів

Дуже приємно вразив “Найс”, навіть незважаючи на знайомі жарти команда показала як навіть на старих жартах можна завести публіку. Інтерпретація та нові сюжетні лінії в вже почутих жартах сприймалися зовсім по іншому, крім того використовуючи частку старої програми команда не лінується, не зупиняється а додає нових, чому слід повчитися  молодим командам, які з ліги в лігу возять одну програму.

Власне виступ “Найсів” став одним з найнепередбачуваніших та найцікавіших, в плані неординарного та незвичного гумору. Було видно, що хлопці справді не “напрягаючись” отримують кайф від гри.

Слід відзначити і старання новачків з Дрогобича. Фізматівська шпана гідна похвали навіть лише за те, що зуміла привезти до Львова з собою групу підтримки. Інша річ, що ще потрібно працювати і працювати над самою командою та над номерами. Як зазначив Сергій Дзядик “Команда з дещо незвичним для львівської публіки гумором, то ж є ще над чим працювати”.

ТроЄ (Львів)
"ТроЄ" (Львів)

Приємний та вишуканий гумор від Волиняк, “жіночий” від Емансіпе, Чорнобривці зі своїм Лєвіном і поетичною розминкою (власне також дуже непогана команда, яка вперше грала на львівській сцені), Pazitiff – в цілому рівна гра, але запам’яталася найбільше ДАІшниця Таня. Троє – прибирання з Містером Пропером, відео підготовка до сезону, деякі відповіді на розминці.

Валєра (Львів)
"Валєра" (Львів)

Мак з Тернополя – досить непогана гра, але зважаючи на неповний склад, мабуть саме цього забракло щоб втиснутися у півфінал. 

БезНа (Вінниця) – практично “ніяка” розминка, і як наслідок навіть більш-менш рівна гра в фристайлі також відкинули хлопців за межі наступного кола.

Переможці студліги Валєра – жіночий гумор, “блондинські” жарти, досить цікаві мініатюри і деілька вдалих відповідей на розминці зробили своє діло – є всі шанси поборотися і за фінал.

Оптом дешевше (Тернопіль)
"Оптом дешевше" (Тернопіль)

Про “Найсів” двічі писати не варто, хлопці могли б і перше місце взяти, єдине, що цьому завадило – поганий старт на розминці.

Оптом дешефше – прекрасна гра, гідна навіть півфінала, очевидні фаворити. Всі номери поставлені, динамічність, неперевершений фонтан гумору. Найбільше запам’яталася просто мега-сценка з бабусею і ввімкненим комп’ютером, навіть не сама суть сценки, а акторська гра і швидкість, з якою вилітали кнопки з клавіатури від ударів палицею по ній=). Тернополяни – потенційні фіналісти Галки.

Результати гри:

Оптом дешевше (Тернопіль) – 14.0
Найс (Львів) – 13.2
Валєра (Львів) – 12.8
Волиняки (Володимир-Волинський) – 12.2
Pazitiff (Львів) – 12.0
Емансіпе (Луцьк) – 11.6
Чорнобровці (Дубно) – 11.6
ТроЄ (Львів) – 11.6
БезНа (Вінниця) – 11.2
ЗакомПО100ваНІ (Львів) – 11.0
Фізматівська Шпана (Дрогобич) – 10.8
Мак (Тернопіль) – 10.6

Отже у півфіналах восени у Галицькій лізі КВН гратимуть:
VIP (Тернопіль),
Basta (Львів),
Хватило не фантазії (Збірна Мукачево),
І так далі (Збірна Острога),
Вікенд (Тернопіль),
Joker (Львів),
Автостопом до Огайо (Чернівці),
Оптом дешевше (Тернопіль),
Найс (Львів),
Валєра (Львів),
Волиняки (Володимир-Волинський),
Pazitiff (Львів),
Емансіпе (Луцьк),
Чорнобровці (Дубно),
ТроЄ (Львів).

Другий чвертьфінал Галицької ліги КВН 2011. Фото:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *