Святкування Дня Львова коштуватиме понад 450 тис. грн

Загальний кошторис святкових заходів до відзначення 755-річчя міста Львова становить від 450 до 470 тис. грн. Більше половини цих коштів забезпечили спонсори, повідомив 5 травня на прес-конференції начальник управління культури Львівської міської ради Андрій Вороновський.

«Бюджет управління культури на всі повністю святкування – це 200 тис. грн. Загальний бюджет в нас вийде, я думаю, десь близько 450-470 тис. грн. Тобто більше половини коштів ми отримали і залучили від спонсорів», – зазначив Вороновський.

Своєю чергою начальник управління молоді, сім’ї і спорту Наталія Федорович повідомила, що усі спортивні заходи до Дня міста, передбачені програмою, проходитимуть на благочинній основі завдяки співпраці з громадськими організаціями. «Якщо нам вдасться залучити кошти – поки що ми маємо про це розмови – то вони будуть витрачені виключно на заохочувальні призи учасникам тих показових виступів і змагань», – наголосила вона.

Окрім цього, Андрій Вороновський, відповідаючи на запитання журналістів, чому участь у концертах до Дня міста не візьмуть українські «зірки» першої величини, пояснив, що у Львівської міської ради немає достатньо коштів, аби забезпечити такі виступи. Зокрема, він розповів, що, згідно з результатами Інтернет-голосування, найбільше львів’яни хотіли побачити на День міста виступ гурту «Океан Ельзи», однак музиканти запросили занадто високу ціну.

Програма святкувань Дня міста Львова 2011

джерело: zaxid.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *