Побачити Підкамінь 2009 можна буде і в інтернеті

З 24 по 26 липня в с.Підкамені відбудеться етнофестиваль Підкамінь 2009.

Цього року вхід на фестиваль “Підкамінь” буде коштувати від 30 до 50 грн.(це стосується лише тих у кого не буде вишиванки),ця сума наразі уточнюється. Також буде платним і розташування наметів(близько 30 грн.).

“На фестивалі працюватиме команда волонтерів,яка буде налічувати близько 60 чоловік.  Новинкою фестивалю буде встановлення веб-камер,тож усі хто з певних прични не змогли потрапити на фестиваль зможуть спостерігати за ним в режимі онлайн через інтернет” -, розповідає Володимир Булишин,виконавчий директор етнофестивалю “Підкамінь-2009”.

 Загальний бюджет фестивалю становить 300 тисяч гривень,з яких 2/3 буде витрачено на артистів та сцену. Також на території фестивалю будуть проводитись майстер класи,як безкоштовні так і платні, які зможуть зацікавити усі вікові категорії. Також на території фестивалю планується насичена спортивна програма для молоді та всіх охочих долучитись до активного відпочинку. Колективи на фестиваль підбирались в першу чергу за побажаннями людей, які висловлювались на форумі, а також щоб збільшити  географію самого фестивалю, але головне це наближення до етностилю. Крім головної сцени, буде ще й мала сцена,яка буде працювати щодня з 12 години. Перший день – дитячий день,будуть виступати дитячі колективи. У другий день буде показано місцевий фолькльор, а в третій – найкраще з етноколективів.

Як повідомив Олександр Ганущин,заступник голови Львівської ОДА, планується облаштування виїздів, для зручного доїзду до фестивалю. Також на території буде обладнано світло та буде збільшено кількість кранів з водою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *