У парку культури та відпочинку за кілька тижнів запрацюють атракціони

Наразі дирекція парку працює з дозвільною документацією для запуску атракціонів та займається весняним прибиранням парку.

Наразі ми прибираємо парк після зими, обрізаємо і прибираємо чагарники і торішнє листя, підмітаємо доріжки, збираємо сміття. Обрізку дерев ми вже зробили. А взимку відремонтували наші атракціони, усунули всі недоліки, перевірили мотори і двигуни, зараз ми встановляємо механізми назад, готуємо документацію до запуску атракціонів., – зазначив директор парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького Олег Мазяр.

Роботи по благоустрою відкладено до квітня, коли погода дозволить висадити квіти, кущі та дерева, побілити бордюри.

Торік ми зробили великий обсяг роботи, встановили більше 50 нових лавочок, таку ж кількість смітників. Була розчищена територія колишнього дитячого автомобільного містечка. До речі, є таке бачення, аби відновити автомобільне містечко, де діти могли б вчитись правил дорожнього руху. Також була висаджена кленова алея., – сказав Олег Мазяр.

За словами Олега Мазяра, прибирати парк допомагає група «моржів» (люди, що загартовуються холодною водою), які цілорічно приймають водні процедури в парковому озері.

Але є в нас одна проблема – заїжджі автомобілі. Торік ми закрили заїзд для машин на одному з входів до парку. Але машини заїжджають з інших боків, тож ми працюємо над тим, щоб повністю обмежити в’їзд автомобілями до парку , – додав Олег Мазяр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *