Львівський BarCamp в рамках ІТ фестивалю DE: CODED, Львів, 29-31 травня 2009 р.

Що таке баркемп?  
DE: CODED 2009Баркемп – це відкрита «неКонференція», яка організується і проводиться зусиллями учасників. Контент події – доповіді, семінари, майстер-класи і т.д. – також забезпечують самі учасники.  
Баркемп – платформа для спілкування однодумців, для обміну ідеями та інформацією, для знайомства і налагодження контактів.  
Наповнення платформи змістом – справа учасників. І користь, яку отримує від події кожен учасник, залежить, насамперед, від активності та настрою самого учасника. Баркемп – це перенесення принципів Web 2.0 та User Generated Content в офлайн.  
Відвідування баркемпу вільне і відкрите для всіх охочих, але проводиться попередня реєстрація, оскільки кількість учасників обмежується наявними приміщеннями.  
 
Принципи баркемпа:  
• Безперервно знайомтесь і обмінюйтесь контактами, будьте проактивним. Не втрачайте можливості обговорити проекти та концепції з новими чи старими знайомими в «зоні спілкування».  
• Покращуйте подію постійно; вирішуйте проблеми, якщо вони виникають. Баркемп – це конференція, яку організовують учасники. Від вас залежить, якою вона буде!  
• Допомагайте виступаючим розвивати їхні ідеї, пропонуйте альтернативи, підказуйте аналогії. Інтенсивно обмінюйтесь ідеями та фактами.  
• Пишіть блоги, записуйте відео, фотографуйте і викладайте в інтернет.  
• Задоволеність заходом залежить від вашого власного настрою. Приходьте з позитивними емоціями і діліться ними з оточуючими.  
 
«Баркемп – це навіть не подія, а середовище, де не можна прийти і відсидітися на останньому ряду, як на будь-який інший конференції: баркемп – це обмін ідеями та настроями. І будь-який такий захід вдасться рівно настільки, наскільки успішним його зроблять учасники »  
 
Приклади тем на BarCamp 2009:  
1. Еволюція спілкування  
2. Феномен мікроблогов  
3. Створення API для веб-програм  
4. Демосцена …

Реєстрація:

tumanova.anastasia@gmail.com; 8 063 341 89 15 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *