Львову необхідно 100 млн грн на відновлення історичної спадщини ЮНЕСКО

Сьогодні, 21 лютого, у Києві відбулася нарада під головуванням Прем’єр-міністра України Миколи Азарова щодо підготовки міст до чемпіонату Євро 2012. Міський голова Андрій Садовий також доповів, як Львів готується до футбольного чемпіонату.

Я підняв питання історичної спадщини, враховуючи те, що 95% всіх об’єктів, що охороняються ЮНЕСКО знаходяться у Львові. Ми в 2009-2010 роках жодної копійки не отримали на ці роботи з державного бюджету. Той мінімум, що нам потрібен – 100 млн. гривень.

Також я озвучив проблемні питання по готелях, які приймають Євро 2012. Озвучив питання продовження злітно-посадкової смуги. Експерти зараз вивчають, чи буде достатньо довжини для всіх типів літаків, – зазначив міський голова Андрій Садовий.

Нарада з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 з футболу відбулась у київському Національному спортивному комплексі “Олімпійський”.

Від Львова у нараді взяли участь міський голова Андрій Садовий та директор департаменту “Євро 2012” Олег Засадний. В нараді брали участь міські голови приймаючих міст та голови обласних державних адміністрацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *