На промоцію Львова передбачили 1,2 млн грн

1,2 млн грн витратить Львів на загальноукраїнську та міжнародну промоцію. Відповідне рішення про затвердження міської програми промоції затвердив виконавчий комітет Львівської міської ради 11 лютого.

Рішення «Про містку загальноукраїнську та міжнародну програму промоції» передбачає, що метою програми є формування позитивного сприйняття Львова, популяризація міста, поширення позитивних знань про місто в Україні і за кордоном. Програма передбачає видання промоційної літератури про Львів, розробку і впровадження системи візуальної ідентифікації Львівської міськради, участь у різноманітних міжнародних та всеукраїнських заходах, організація візитів іноземних ЗМІ до міста тощо.

Серед очікуваних результатів виконання програми зазначено формування привабливого інвестиційного клімату, налагодження нових ділових стосунків, покращенні іміджу міста на міжнародному рівні тощо.

Щодо видатків, які заплановані у розмірі 1,2 млн грн, зокрема, на послуги зі створення аудіоматеріалів передбачено 7 тис. грн, на відеоматеріали – 42 тис. грн, на розміщення інформаційних чи рекламних матеріалів у ЗМІ – 158 тис. грн, на організацію прес-турів журналістів до Львова – 49 тис. грн, на організацію маркетингових досліджень та соціологічних опитувань – 49 тис. грн, на проведення робочої зустрічі Eurocities – 49 тис. грн, на погашення заборгованості з фінансування видатків на промоцію 2010 року – 293 тис. грн.

Програма буде винесена на розгляд депутатів Львівської міської ради.

джерело: zaxid.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *