Speed dating у Львові

12 лютого 2011 р. Speed dating у Львові.

Speed dating – це на сьогоднішній день найпопулярніший і найшвидший спосіб знайомства. І якщо Ви не хочете відставати від моди і бути в курсі всього найцікавішого і нового, то ми із задоволенням запрошуємо Вас на вечірку флірту і знайомств))

Speed dating – експрес-побачення, метою яких є знайомство людей між собою. Формат speed dating вигадав Равин Яков Дево з Лос-Анджелесу в 1998 р. Перша вечірка міні-побачень пройшла у Беверлі Ґіллз у Pete’s Cafe. Дуже швидко speed dating завоював популярність у всьому світі як революційний спосіб знайомств для успішних, але завантажених роботою самотніх професіоналів. У Лондоні вечірки проходять з аншлагами, потрапити в зону speed-dating без попередньої реєстрації практично неможливо. У США вечірки міні-побачень давно стали модним трендом, їх відвідують відомі люди, цю тему висвітлюють у кіно.

Speed dating це не просто вечірка знайомств, а ще й романтичо організоване середовище.

Ми потурбуємся про те, аби ви відчули себе невимушено, приємно та комфортно, а ваші нові знайомства принесли Вам позитивні емоції.

На вечірці у стилі Speed Dating ви познайомитеся з 10 представниками протилежної статі.

Кожне міні-побачень триває близько 7 хвилин. Після закінчення встановленого часу звучить сигнал і чоловіки «вирушають на наступне побачення».

Підчас зустрічі вам будуть видані картки симпатій на яких Ви зможете відмітити людей які Вам сподобались.

По завершенню вечірки, якщо ваш інтерес виявиться взаємним, то Ви отримаєте координати один одного.

Зійшовшійся парі- приз!

Реєстрація за тел.
0979414721 – Аня
0932086004 – Оля

Деталі на сайті: http://www.speed-dating.lviv.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *