На обливаний понеділок у Львові відбудуться „Великодні Забави”

Місце гулянь – „Хмільний Дім Роберта Домса” (вул. Клепарівська 18)
Початок: 20 квітня о 19:00

Молодіжне Об’єднання „СИХІВ|team”, що в січні вже презентувало львів’янам фестиваль „Рок-коляда”, запрошує на черговий концерт-вибух в стилі „етно”. „Великодні забави”, а саме так зветься майбутній захід, відбудуться в розпал святкувань Світлого Воскресіння Христового – на обливаний понеділок в клубі „Хмільний Дім Роберта Домса”. „Забави” не обмежаться тільки „живими” виступами етно-гуртів. На гостей чекають веселі народні ігри, танці а також українська дискотека після закінчення концерту.

Львів”ян „забавлятимуть”:

Великодні Забави„ДримбаДаДзига” (Київ) – український етно-рок гурт, візитівкою якого є пісні з глибоким українським корінням, потужним оригінальним саундом з елементами ска, фанку та хардкору у якісному драйвовому виконанні.
„ДримбаДаДзига” двічі представляли Україну на одному з найбільших фестивалів Європи – „Przystanek Woodstok”, грали на популярних фестивалях „Славське Рок”, „Підкамінь”, „Трипільське Коло”, „День Незалежності з Махном” та багатьох інших.
http://www.drymbadadzyga.com.ua
http://vkontakte.ru/club3897632

„Ясон” (Вінниця)
– ще в 2004 році хлопці починали як панк-гурт, але невдовзі кардинально змінили свою музику. Зараз „Ясон” поєднує в собі подільські народні пісні, рок і реггі. Недавно гурт відсвяткував своє 5-річчя.
„Ясон” був учасником таких фестивалів: „Славське-Рок”, „Отроків”, „ДніПРО”, фiналiст 2-го вiдiркового туру фестивалю „Червона Рута 2008”. Це буде перший візит вінничан до Львова.
http://www.myspace.com/jasonetnorock
http://vkontakte.ru/club5103634

„Йорий Клоц” (Львів) – вокально-інструментальна формація, що переслідує експериментальне поєднання традиційної української музики та інструментів з чимось новим і, навіть, не обовязково музикою. Утворився гурт із колишніх учасників колективів „Люди Добрі” та „Горіховий Сад”. Як кажуть „йорі” самі про себе: „Формація хлопцтва ліхого порає музику крайню”.
У Львові „Йорий Клоц”, як не дивно, ще не виступав, хоча вже встиг дати концерти за межами рідного міста, зокрема в Одесі та Києві.

Де: „Хмільний Дім Роберта Домса” (вул. Клепарівська 18)
Коли: 20 квітня о 19:00.
Вартість квитків: попередній продаж 35грн (кількість обмежена), на вході 45грн
Квитки можна придбати з 10 квітня в мережі магазинів „Трактор”
(вул. Личаківська 19а, вул. К. Левицького 5)
Графік роботи: Будні 10:00 – 19:00. Субота 10:00 – 16:00. Неділя – вихідний.
Контакти:
Святослав Роман
“СИХІВ|team” syxivteam@ukr.net
+380939314900
Запрошуємо вас відчути справжній драйв та енегретику етно-музики!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *