Завершується прийом заявок на конкурс молодих дизайнерів “Саботаж”

29 жовтня 2010 р. о 18.00 в рамках Lviv Fashion Week вдруге проходитиме конкурс дизайнерів САБОТАЖ. Це проект для підтримки молодих дизайнерів, який Lviv Fashion Week проводить у партнерстві з Міжнародним конкурсом дизайнерів одягу “The Golgen Thread” («Золота Нитка», Польща, www.thegoldenthread.pl).

Показ конкурсних робіт учасників САБОТАЖу буде відкривати другий день Львівського Тижня Моди весна/літо 2011. Кваліфіковане журі оцінюватиме колекції дизайнерського одягу з 5 одиниць і визначить переможців. Кращі колекції будуть відзначені нагородами, серед яких – участь у наступному Lviv Fashion Week, спеціальні нагороди від журналу «Ателье» (fashion-story в журналі та річна підписка на журнал), від компанії Текстиль Контакт Львів та інших парнерів Львівського Тижня Моди. Гран-прі – участь у фіналі Міжнародного конкурсу дизайнерів одягу “The Golgen Thread” на Fashion Week Poland та грошова премія. Вперше конкурс молодих дизайнерів «Саботаж» відбувся 23 жовтня 2009, гран-прі отримали Наталя і Олександр Урсуляки за колекцію «Ніч перед Різдвом». Цього сезону конкурсні покази відвідає почесний гість Lviv Fashion Week Кензо Такада, відомий в цілому світі японський модельєр, засновник бренду Kenzo.

XІХ-ий Міжнародний конкурс дизайнерів одягу “The Golgen Thread” відбудеться 6 травня 2011 року в місті Лодзь в рамках Fashion Week Poland. Молоді дизайнери з цілого світу зголошуються до участі в конкурсі за двома категоріями: pret-a-porter і premiere vision. Проекти оцінюються CREATOR’S JURY, до складу якого входять відомі дизайнери та особистості світу моди, і MEDIA JURY, у складі журналістів та критиків моди. В кожній категорії призначається нагорода від мера м.Лодзь в розмірі 20 000 PLN (близько 4 500 євро). “The Golgen Thread” відомий як один із найбільш престижних європейських конкурсів для молодих дизайнерів.
Для участі у конкурсі САБОТАЖ необхідно до 10 жовтня подати заявку на електронну адресу tetyana@lvivfashionweek.com та надіслати портфолійні фото 5-ти моделей колекції.

Детальніша інформація про участь у конкурсі:

Тетяна Бей (координатор проекту САБОТАЖ)
+38 0(93) 108-03-32
+38 0(50) 940-47-64
tetyana@lvivfashionweek.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *