У рові біля львівського музею “Арсенал” облаштують вуличку для ремісників (“Мистецьку фосу”)

“У межах реалізації міського культурологічного проекту “Вулицями львівських ремісників”, до Дня міста у Львові буде створено “Мистецьку фосу”: у оборонному рові, що біля музею “Арсенал” буде облаштовано вуличку, на якій постійно проводитимуть майстер-класи та виставки ремісники та митці нашого міста”, – повідомив 18 березня під час прес-конференції у Львові директор “Музею ідей” Олесь Дзиндра.

За словами Олеся Дзиндри, зараз за кошти Львівської міської ради відбувається реконструкція галереї музею “Арсенал”, а також згодом у оборонному рові біля музею буде викладено бруківку. “Цей рів, ця фоса має перетворитися у вуличку, де постійно будуть перебувати ремісники. До того ж, це має дуже зацікавити туристів. Те, як вони працюють там, можна буде побачити і з балкону музею, і з вулиці Підвальної. У Львові двічі на рік проходять фестивалі “Львів – столиця ремесел”. А “Мистецька фоса” діятиме постійно”, – розповів Олесь Дзиндра.

Він зазначив що наразі не визначено юридичну особу, яка опікуватиметься “Мистецькою фосою”, однак, можливо, це буде “Музей ідей”.

Джерело: Захід.нет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *