Учням львівських шкіл розповідають про життєвий шлях великого українського провідника Йосифа Сліпого

Для учнів шкіл Галицького району провели вікторину на знання творчого та життєвого шляху Патріарха Йосифа Сліпого. З нагоди 117-ої річниці від дня народження великого українського провідника Йосифа Сліпого у п’ятницю, 13 березня, 50 учнів шкіл Галицького району Львова взяли участь у вікторині.
Захід проходив у Львівській лінгвістичній гімназії (вул. Кирила та Мефодія, 17а).

Як повідомив один з організаторів заходу Тарас Грем, під час вікторини розпитували дітей про факти біографії Йосифа Сліпого та ілюстрували сказане фрагментами фільму «Патріарх». Також усі учасники отримали роздаткові матеріали з зображенням молодого Патріарха та історією про його діяльність в юнацькі роки.

«В рамках святкування 117-ліття від дня народження Патріарха Й. Сліпого подібні заходи відбудуться і в інших школах районів міста, а також в університетах», – зазначив студентський капелан Тарас Грем.

До річниці від дня народження Йосифа Сліпого організатори підготували роздаткові матеріали, рекламні плакати для розміщення на біл-бордах та сіті-лайтах з зображенням молодого наставника, розповсюдили серед освітніх бібліотек «Заповіт» Патріарха.

Організаторами свята за підтримки управління освіти ЛМР є ЛМО «Молодий Народний Рух», Студентське капеланство Львівщини, ЛОМГО «Юнацтво», та Приватна гімназія Блаженного Климентія Шептицького.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *