Зелені свята по-«Львівськи»

До свята Трійці львів’яни отримали незвичайний подарунок від першого українського пива «Львівське». Ним стала карта України з живих квітів, які відтепер розцвітатимуть щовесни.

З давніх давен львів’яни звикли прикрашати на Трійцю власні домівки молодою зеленню. Вшанувало цю давню українську традицію і перше українське пиво «Львівське», яке уквітчало своє рідне місто Лева різнобарв’ям живих квітів. Саме завдяки торговій марці «Львівське» місто Лева стало ще святковішим, красивішим та барвистішим! Напередодні Зелених свят відбулась знакова для міста подія: відкриття квіткової клумби, що має обриси карти України. Оригінальна композиція у вигляді карти етнічних регіонів України стала ще одним символом міста.

Це красиве дійство відбулося 22 травня на площі біля пам’ятника Т. Шевченкові – традиційному для «Львівського» місці. Торік до Дня Незалежності тут вже було відкрито барвисту карту. Тоді вона завдяки своїм масштабним розмірам, довжиною 10 м, шириною – 7,3 м, увійшла до Книги рекордів України.

Цьогорічна клумба від першого українського пива «Львівське» теж має обриси України, і рослини у ній висаджені відповідно до чотирнадцяти етнічно-культурних регіонів України. А відрізняється вона від минулорічної довговічністю – композиція складається з 3 600 багаторічних квітів. Тепер усі 14 етнокультурних регіонів України квітуватимуть увесь рік та радуватимуть мешканців та гостей Львова своєю красою.

Цьогоріч на відкритті квіткової карти було багато приємних несподіванок. Музика духового оркестру дарувала львів’янам гарний настрій і налаштовувала на святковий лад. Чудову гармонію свята доповнив виступ вокального ансамблю «Орфей». Після такого урочистого дійства усі перейшли до квітучої карти. Одні фотографувались на її фоні, інші милувались красою квітів і раділи за рідне місто.

Немає сумніву, що оригінальна композиція у вигляді карти етнічних регіонів України стала ще одним символом міста. Відтепер місто Лева може сміливо називатись не лише культурною, а й квітковою столицею України. І все завдяки торговій марці «Львівське».

Олександр Руднєв, Директор ВАТ «Львівська пивоварня»: «Карта квітучої України від ТМ «Львівське» – це не тільки символ весни, а й символ розвитку та розквіту нашої держави. Саме такою заквітчаною ми хочемо бачити Україну, саме над цим і працюємо, саме тому і даруємо рідному місту такий красивий та значущий подарунок».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *