У Львові презентували проект Модна Країна

20 травня 2010 року в клубі «Rafinad People» за підтримки Lviv Fashion Week відбулася презентація нового fashion-проекту МОДНА КРАЇНА.

Автор проекту: український фешн-фотограф Андрій Гончаренко www.AndriyGoncharenko.com.

Привітати організаторів проекту прийшли Олена Стецик та Олена Болдирєва, Оксана Караванська, Віталій Veinard, Світлана Ліхтіна, редактори журналу Styleboom та інші.

У клубі «Rafinad People» буди представлені фотографії для дизайнерів: Айна Гассе, Анна Бублик, Без Лейбл, Вейнард, Діва Ізазелла (Польща), Каменська-Кононова, Костельні, Оксана Караванська, Олеся Теліженко, Ольга Залуцька, Роксолана Богуцька, Стецик-Болдирєва. Після презентації у клубі фотографії «переїхали» до Виставковиго Центру LEMBERG, де вони будуть до закінчення Lviv Fashion Week, а саме – до 23 травня.

МОДНА КРАЇНА – якісний проект розвитку української модної фотографії. Це проект створення нової форми комунікації між тими, хто створює моду, і тими, для кого вона існує.

Україна – молода країна, імідж якої у зовнішньому світі формується в основному за підбірками новин. Місія проекту МОДНА КРАЇНА – засобом інтернет-простору, за допомогою всім зрозумілої мови модної фотографії показати світу іншу Україну – яскраву, модну, сучасну, живу. Ту яскраву і розвинуту країну, яку знаємо і любимо ми.

Інтернет-проект орієнтований на різну вікову категорію, різні соціальні верстви, однаково на чоловіків і жінок. Тут головне – мати доступ до інтернету. Географія проекту міжнародна, фотографії доступні для сприйняття як редактора відділу моди провідного fashion-видання, так і домогосподарки, як жителя мегаполіса, так і представника сільської місцевості.

Не потрібно розбиратися в моді, щоб зрозуміти суть фотографій проекту МОДНА КРАЇНА. На них красиві, розумні, веселі та інтелігентні люди, красиві місця, де вирує яскраве життя. Найбільш неочікувані локації, поєднання нелогічного, підкреслення нетипового, сатира, ексцетрика, любов до парадоксів і сміливість, провокативність і неповторність, оптимізм і життєрадісність – у новому модному проекті.

Запрошуємо в Україну! В МОДНУ КРАЇНУ – www.modnakraina.com!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *