“Європейський” КВН у Львові. Фото

Старт ігор відкритої міжрегіональної ліги  “Європа” МС КВН “АМіК” відбувся. 17 травня, у звичну львівську дощову погоду, відбулися ігри 1/8 фіналу (перший ігровий день), в яких взяли участь команди Аварія (Рівне),  Коліжанки (Львів), Молодіжна збірна Вінниці,  Случайный синтез (Київ), Бомба (Млинів), ЧистоГон, Фонтан (Луцьк),  Збірна Кременчука (Кременчук) та Збірна Драгоманова (Київ).

Незважаючи на стартове хвилювання (все ж таки перша гра сезону у новій лізі), команди вкотре вже довели, що у Львові є КВН і досить високого рівня.

Абсолютні фаворити першої гри, команда Аварія з Рівного, відразу взяла публіку під свій контроль, засипавши її жартами, а насамкінець просто-таки зірвала овації під свій музичний виступ. Окрім Аварії, в першій грі нагадали про себе “старожили” КВН команда ЧистоГон зі своїм галицьким гумором та піснею про Андрія Садового.

У другій грі слід відзначити просто-таки неперевершено витончений, інтелігентний гумор київської Збірної Драгоманова. Ну і звичайно всім запам’ятався “київський  Віталій Кличко”, який виглядав на сцені настільки правдоподібно, а тексти та вимова була настільки вражаюча, що і зал і члени журі плакали від сміху. Львівська команда Коліжанки “взяла” членів журі та глядачів не лише своєю чарівністю, а й чудовим гумором та смішними життєвими історіями. Кульмінацією всього вечора став виступ Бомби. Саме ця команда з селища Млинів зірвала хвилю аплодисментів під час свого музичного завдання. “Все геніальне – просте”, як зазначив в кінці гри один з членів журі. Саме за таким принципом команда Бомба (Млинів) і побудувала свій виступ і незважаючи на це досягнула успіху.

“Європейський” КВН у Львові успішно стартував. А перша гра показала, що з кожним етапом командам буде все важче і важче змагатися, а глядачі отримуватимуть чергову, якісну дозу гумору та хорошого настрою.

Фото з першого ігрового дня ліги КВН “Європа”:

текст та фото: Володимир Піць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *