Володимир Даниленко вибере найкращу наречену

8 травня, у суботу, на площі Ринок у Львові о 14:00 пройде масштабний масовий захід «Парад наречених», почесним гостем якого буде відомий письменник Володимир Даниленко. На параді він вибиратиме найкращу наречену, роздаватиме автографи та зачитає уривок із своєї книги «Кохання в стилі бароко» (Літературна агенція «Піраміда»).

Як повідомив організатор «Параду наречених» Дмитро Гломбінський участь у параді, який проходитиме вулицями центру старовинного Львова, візьмуть жінки та дівчата дягнені у весільне вбрання. «Парад наречених дає змогу жінкам одягати весільну сукню щороку. І не важливо, чи одружені вони, чи ні. Для одружених – це змога згадати свій найкращий день у житті, для неодружених – це можливість стати нареченою, не одружуючись, а до шлюбу підійти виважено і не виходити заміж заради того, щоб одягти весільну сукню. Для цього можна прийти на парад», – зазначив Дмитро Гломбінський.

На запрошення організаторів параду з Києва до Львова 8 травня приїде письменник Володимир Даниленко, який візьме участь у цьому заході. Крім цього він буде членом журі, яке визначатиме найкращих наречених параду. Саме Володимир Даниленко оголошуватиме переможниць і вручатиме їм подарунки. Також він зачитає уривок із своєї книги «Кохання в стилі бароко». «Парад наречених» стартуватиме о 14:00 на площі Ринок біля Ратуші.

Перед парадом, о 12:00, Володимир Даниленко роздаватиме автографи усім активним читачам у книгарні «Є» у Львові, що на проспекті Свободи, 7.

За словами організаторів, крім наречених, до участі у параді на конкурсній основі запросили фотографів, відеооператорів, візажистів, флористів, весільні салони, салони краси, ювелірні салони, салони прокатів авто, ресторани та інші заклади відпочинку, великих виробників кондитерської продукції та інших товарів. Володимир Даниленко – єдиний письменник, який візьме участь у цьому заході.

Після Львова «Парад наречених» пройде в Тернополі, Луцьку, Рівному, Чернівцях, Івано-Франківську. Нагадаємо, що перший «Парад наречених» відбувся у Львові 8 березня 2008 року. Тоді у цьому заході взяло участь понад 40 наречених, які пройшли парадом центральними вулицями міста.

Інформація про автора:
Володимир Даниленко – прозаїк, літературний критик, літературознавець і есеїст. Народився 13 вересня 1959 р. у с. Туровець біля Житомира. Закінчив факультет української філології Житомирського педагогічного інституту (тепер — Житомирський педагогічний університет) та аспірантуру Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України. Кандидат філологічних наук. Працював у Житомирі завідувачем відділу культури, згодом у Києві — заступником редактора журналу «Слово і час». У Житомирі упорядкував і випустив збірку п’яти житомирських поетів «Тен-клуб» (1994). Лауреат премій ім. І. Огієнка (1999) і «Благовіст» (1999) та переможець літературного конкурсу гумору і сатири (1995), організованого Союзом українок Америки (Філадельфія, США). Член Національної спілки письменників України. Серед відомих книг – «Сон із дзьоба стрижа», «Газелі бідного Ремзі», «Кохання в стилі бароко». Живе у м. Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *