У Львові пройде четвертий вечір “МамаДеЯ” – “Соціальний Психозззз”

27 лютого у Львові в Хмільному Домі Роберта Домса пройде четвертий вечір літературно-мистецького проекту “МамаДеЯ”. Окрім відкритої поезії та авангардного театру, відвідувачів очікують гурти “Ґодо” (Львів) та “Stinx” (Київ). Так проект “МамаДеЯ” відсвяткує свій перший рік.

Тема цієї зустрічі – соціальний психоз, промивання мізків, стадний інстинкт.

“Кожного дня тебе штормує реклама (автобуси, бігборди, сітілайти). Біжи! Біжи!!! Розпродаж вже закінчується! Ти можеш проґавити найнижчі ціни, які не залежать від росту курсу долара! Шопоманія (стадний інстинкт) краде наші мізки, а економічна криза та політика “великих грошей” стали невід’ємним атрибутом наших розмов (а могли б і про прекрасне). Нас зомбують – ми зомбуємось. Промивання мізків так набридає! Соціальний психоз – не дає людині бути собою, позбавляє природних бажань, вирішує за тебе, надиктовує усі потреби… Цінності… і проблеми твої він теж сам оголошує. Вважаємо, треба знати ворога в лице! Ця вечірка – наш протест!”, – запевнюють організатори.

Тема вечірньої програми: Соціальний психоз!”

Вхід: 30 грн – з флаєром, 40 грн – без флаєра.

 

“МамаДеЯ” являє собою цикл літературних вечорів, метою кожного з яких є залучення молоді до творчого самовираження особистості. “МамаДеЯ” дає можливість віднайти молоді, часто екстравагантні, таланти, а також проявити свою активну соціальну позицію через музику, літературу, театральне та художнє мистецтво. Молоді письменники, своїми творами, стимулюють слухачів до осмислення одвічних моральних істин, до перегляду та утвердження своїх життєвих цінностей, до роздумів над існуючими проблемами людства, до самовизначення та позиціювання себе як активного члена суспільства, здатного стояти на захисті своїх прав і реалізовувати свої суспільно корисні прагнення. Усі літературні вечори, що входять до літературно – мистецького проекту “МамаДеЯ” першопочатково по своїй структурі є сумішшю декламації поезії та прози молодими письменниками, а також виступів гуртів, які своєю якісною музикою, запальним настроєм, тематичними коментарями та висловлюваннями, створюють затишну атмосферу і залучають гостей та учасників до підтримання та розуміння обраної ідеї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *