У Львові створять мистецький центр рівня “ПінчукАртЦентру”

“Львівський палац мистецтв веде переговори із агенцією, яка організовує виставки для “ПінчукАртЦентру”. Їх представники вже оглядали наше приміщення”, – повідомив 22 грудня під час прес-конференції в.о. директора Палацу мистецтв Юрій Гнатковський.

“У них були зауваження щодо освітлення у палаці та рівня безпеки, якщо усунути ці недоліки, то у нас можна проводити виставки світового рівня”, – додав він.

Під час прес-конференції Ю.Гнатковський також представив концепцію розвитку Палацу мистецтв, яка передбачає презентацію у палаці не лише живопису, а й інших видів мистецтва. Новий керівник планує сформувати на базі Палацу мистецтв мистецький центр Західної України і вивести його на міжнародний рівень співпраці (створити польсько- та англомовні версії Інтернет-сайту), створити прес-центр Палацу мистецтв.

“Ми також плануємо створити Центр сучасного мистецтва, концертну агенцію, молодіжний музичний театр, організувати гуртки танцю, проводити кінофестивалі та фотоконкурси, облаштувати студію звукозапису. В лютому в нас пройде низка вечорів акустичної музики”, – додав Ю.Гнатковський.

джерело: Захід.нет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *