День народження Мішеля Леграна (24.2.2010р., кав’ярня-галерея «ШТУКА»)

24 лютого 2010 року, у середу, кав’ярня-галерея «ШТУКА» святкуватиме 78-річчя Мішеля Леграна – талановитого французького композитора, піаніста, диригента та співака.

Світову славу Мішелю Леграну принесла його музика до голлівудських фільмів, а найбільш відомими є його композиції до фільму «Шербурзькі парасольки» (1964р., з Катрін Деньов у головній ролі). Тричі нагороджений премією «Оскар» (6 номінацій на цю нагороду), тричі номінувався на премію «Сезар» та 1 раз нагороджений «Золотим глобусом» (8 номінацій на цю нагороду). Автор музики до близько 200 фільмів.
Мішель Легран: «Я не вірю у натхнення. Моя музика народжується у щоденній праці. А те, що відбувається у моєму повсякденному житті, жодним чином не впливає на мої композиції. Мені доводилось писати найбільш радісні мелодії у найбільш сумні дні мого життя, і навпаки».

Для відвідувачів кав’ярня підготувала невеличку пам’ятку про уродинника, а також зібрала гарну колекцію композицій Мішеля Леграна, прослухати яку можна буде з 9.00 до 20.00.

Довідка
Кав’ярня-галерея «ШТУКА»
Адреса: м. Львів, вул. Котлярська,  8 (бічна вул. Шпитальної)
Тел.: (097) 586 81 95, (097) 435 81 27
e-mail: kawiarnia.sztuka@gmail.com
http://shtuka.net.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *