Фабрика святого Миколая у Львові

14-18 грудня з 10.00 до 19.00 у приміщенні Львівського Палацу Мистецтв (Коперніка,17) в рамках благочинної акції “Миколай про тебе не забуде”, яка вже дев’ятий рік поспіль проводиться МГО „Академія Української Молоді” спільно з навчальними закладами Львова, працюватиме “Фабрика Святого Миколая”. Партнерами акції у Львові є соціально-мистецька ініціатива «Сніжність», Український Католицький Університет, Львівська міська рада.

     На  Фабриці Миколая творяться справжні чудеса! Впродовж тижня тут працює близько 600 волонтерів: старшокласників і студентів. Усі вони, не зважаючи на залікову та екзаменаційну сесію, безкорисливо  присвячують свій час для того, аби допомогти Святому Миколаю прийти до всіх дітей нашого міста. На Фабриці є такі відділи: прийому речей, видачі адрес, сортування речей, пакування подарунків, перевірки якості спакованих подарунків, приготування до святкової акції в місті. Волонтери працюють дуже інтенстивно, адже до Дня Святого Миколая залишилися лічені дні, і від нас залежить чи віра у чудо та добро не згасне у серцях дітей нашого міста.

     Запрошуємо  усіх людей доброї волі стати Ангелами Добра та допомогти принести радість, щастя та усмішки тим, хто цього справді потребує. Іграшки, солодощі, канцелярські речі, дитячі книжки просимо приносити з 10 до 17 грудня на Фабрику Святого Миколая, яка працюватиме в приміщенні Львівського Палацу Мистецтв за адресою вул. Коперніка,17(з 10.00 до 19.00).

     18 та 19 грудня, тоді коли всі діти вірять у чудо, волонтери акції – помічники Святого Миколая розноситимуть подарунки по адресах 3500 потребуючих дітей Львова, – вони постукають в двері та скажуть “Я від Святого Миколая! Він просив передати тобі цей подарунок.” Для дітей це буде справжня несподіванка. “Ми торкаємося глибини людського серця. – Говорить координатор акції Олена Яремко. – Нашою ціллю є те, аби якомога більше людей змогли відчути радість та щастя від безкорисливої допомоги іншим. Завдяки акції „Миколай про тебе не забуде” тисячі молодих людей  по новому відкривають для себе дар милосердя та доброчинности”.

     Благочинну  акцію для потребуючих дітей  Львова «Миколай про Тебе не забуде» уже підтримали студенти Львівського національного університету ім. Івана Франка, Українського Католицького Університету, ЛНУ „Львівська Політехніка”, Львівського Лісотехнічного університету, ЛНМУ ім. Данила Галицького, Львівської Академії Мистецтв, Української Академії друкарства та Львівської комерційної академії. За сприяння міського управління освіти та учнівського парламенту акція відбувається у 27 школах –  СШ №72, №3, №21, №90, №93, №34, №75, №80, №31, №84, №35, №96, №13, №28, №27, №37, №9, №95, №98, Львівській Академічній Гімназії, Сихівській Гімназії, Львівській лінгвістичній Гімназії, приватній гімназії бл.Кл. Шептицького, Гімназії «Престиж», школі-ліцей «Оріяна» та авторській школі «Тривіта».

     Благочинна  акція «Миколай про Тебе не забуде»:

    * вшановує пам’ять великого благодійника Святого Миколая,
    * звертає увагу громадськості на важливість доброчинності,
    * дбає, аби Святий Миколай прийшов до усіх дітей Львова,
    * дає можливість молоді – волонтерам акції відчути радість дарувати подарунки тим, хто цього справді потребує,
    * дарує віру в чудо та створює особливу, неповторну атмосферу казкового свята.

Стань водієм помічників Святого  Миколая!

Усіх  тих, хто може допомогти помічникам Святого Миколая розвозити подарунки для дітей Львова, просимо звертатися до оргкомітету акції „Миколай про тебе не забуде”

 –моб. 097 7775242

або під’їхати на Фабрику Миколая – Львівський палац мистецтв

Чекаємо на Вас з 10 до 18 грудня з 10.00 до 19.00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *