Про InWhite і їхній дебютний альбом «The White Ship EP»

2 грудня, о 19:00 у Хмільному Домі Роберта Домса концерт гуртів InWhite та Houston.

Музика з власною філософією, що вириває нас з буденної реальності і змінює звичну траєкторію думок; легка та лірична, зрозуміла серцю і загадкова для розуму- саме такою є музика гурту InWhite. Заснований в Москві двомовний гурт (вірші на англійській та російській мовах) InWhite приємно дивує не лише ідейними та змістовними композиціями; але й якісними записами та аранжуванням. Це й не дивно, адже свій дебютний альбом «The White Ship EP» музиканти записували на студії Esthetic Music, що в Києві та належить не мало відомим Esthetic Education, тісна дружба з якими відчутно відбилася на творчості InWhite. Тут таки доречно згадати, що Юрій Хусточка став саунд-продюсером вище згаданого альбому.
 Про InWhite і їхній дебютний альбом «The White Ship EP»
     Композиції виконані в кращих традиціях інді-поп музики Західного зразка; та ще й як виконані: чистим мелодійним голосом вокалістки Юлії Крюкової. Гріх не згадати, насичені емоційні фортепіанні партії Дмитра Ємельянова (Демур), експресивні ритмічні ударні Євгена Бордана та влучний драйвовий бас Дениса Кузьменко. Враження від почутого підсилюють яскраві, переконливі тексти, що творять гру на межі ілюзії та реальності.
 
     Мастерінг пластинки відбувався в США, у співпраці з славнозвісним Big Bass Brian, який, були часи, співпрацював з Foo Fighters, Katy Perry, Eminem, Madonna, The Killers, Blink 182, Black Eyed Peas, Duran Duran, та багатьма іншими артистами.
 
     Але повертаючись безпосередньо до творчості InWhite, слід повідомити приємну новину всім поціновувачам щирої та емоційної музики. 2 грудня поточного року InWhite даватиме свій перший концерт у Львові в Хмільному Домі Роберта Домса. Повірте є чому радіти в часи грипу і застуди, кризи економічної і культурної.
 
     Щирі та відкриті в своїй творчості InWhite безперечно заслуговують на увагу; це те, що потрібно слухати не лише для гарного настрою, але й для розвитку гарного музичного естетичного смаку! Раджу по-дружньому всім не байдужим до прекрасного і вічного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *