На «Голосі країни» за Павла Табакова «билися» три зіркові тренери

Павло Табаков на «Голосі країни»
Павло Табаков на «Голосі країни»

Діана Арбеніна, Валерія і Олександр Пономарьов – одразу три зіркові тренери телепроекту «Голос країни. Нова історія», що на каналі «1+1», боролися за те, аби голосистий співак зі Львова Павло Табаков приєднався до їхньої команди. Гаряча дискусія зірок ледь не переросла у бійку – так палко кожен із суддів намагався заохотити виконавця до співпраці. І якби не Олег Скрипка, який визвався бути рефері, хтозна, чим би закінчився кастинг на найпопулярніший в Україні вокальний проект…

На «сліпих» прослуховуваннях «Голосу країни-2» Табаков виконував фрагмент Mama зі знаменитої Bohemian Rhapsody групи Queen. Співак, за плечима у якого – перемога у проекті «Шанс», успішна участь в «Україна має талант!» і національних відборах на «Євробачення», а також – чотири різножанрові альбоми, продемонстрував не тільки свій неперевершений голос, а й уміння грати на роялі. Талант Табакова не залишив зіркових тренерів байдужими – один за одним розвернулися суддівські крісла Арбеніної, Пономарьова і Валерії. Вислухавши аргументи кожного із тренерів, Павло обрав команду Діани Арбеніної, яка зауважила: «Відчуваю у вас нерв, який люблю і який буде співзвучний з моїм». Цікаво, що Олег Скрипка, єдиний з суддів, хто до кінця пісні залишився сидіти до Табакова спиною, у своїх коментарях сказав: «Впевнений, ви будете у фіналі».

– Валерія і Пономарьов працюють у схожому зі мною амплуа: обоє – лірики, романтики. А от Арбеніна – втілення рок-н-ролу, – каже Павло Табаков. – Хочу спробувати «порок-н-ролити» з нею. Мені сподобався стиль роботи Діани у першому сезоні «Голосу країни». А ще – якось бачив, як в одній з телепрограм вона розповідала про групу Queen. Тоді-то уперше й прийшла думка: «З цією людиною знайшов би спільну мову». І коли на «сліпих» прослуховуваннях на мить завагався, інтуїція підказала мені обрати саме Арбеніну. Діана вміє боротися, за свою команду усіх «порве». У цьому вона – левиця.

У першому сезоні «Голосу країни» один з півфіналістів – підопічний Пономарьова Влад Ситник – виконував хіт з репертуару Табакова «Тільки ти моя» (музика – Володимира Возняка і Павла Табакова, слова – Володимира Возняка). Музичний продюсер проекту Костянтин Меладзе тоді сказав, що у прямих ефірах звучали 50 найкращих пісень століття. У другому сезоні «Голосу» за перемогу і контракт з Universal Music Group змагається уже сам Павло – під зірковим наставництвом Діани Арбеніної. Попереду у шоу – напружені пісенні двобої і вибухові прямі ефіри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *