Пісні Dalai Lama в аудіокнизі Сергія Мінаєва

dalai lamaКомпозиції львівського інді-гурту Dalai Lama  стануть музичним оформленням аудіокниги відомого російського письменника Сергія Мінаєва.

Кілька днів тому в своєму блозі письменник написав наступне: «Пропоную молодим групам, які грають в будь-яких стилях та жанрах, прислати мені чи запостити в коментарях свої пісні, які б могли стати саундтреком до нової книги про Міркіна. Тексти пісень не повинні мати відношення до подій описаних в книзі (тим більше, Ви про них і так нічого ще не знаєте). Основне – любов, вогні великих міст, телебачення, романтика, ненависть, заздрість, доброчесність. Одним словом – Емоція.»

В наступному пості, за кілька днів, Мінаєв зазначив, що вже відібрав кілька треків для оформлення аудіокниги, серед двох гуртів, музику яких буде використано в цьому проекті, зазначено і львівський інді-гурт Dalai Lama. Наразі не відомо які саме композиції з альбому The Sixth Turtle будуть відібрані в якості озвучення пригод Міркіна, але вже з певністю можна розраховувати їх там почути.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *