Наталка Карпа влаштувала подорож у DUBAI на вечірці від журналу “Отдохни!” та продюсерського центру KARPARATION

Наталка Карпа, група “Glamour”, група “Шоколадка” та МІЯ влаштували усім гостям вечірки від журналу “Отдохни!” та KARPARATION справжнє літо, а Наталка Карпа відправила усіх ще й в подорож у DUBAI!

Ведучими свята була група “Glamour”, яка дебютувала у цьому амплуа. Також всі, хто завітав на вечірку почули першими нові пісні виконавців KARPARATION. Наталка Карпа презентувала свій новий літній хіт “DUBAI”, група “Glamour” влаштувала прем’єру пісні “Летом”, співачка МІЯ вперше виконала свій новий трек – “Дякую тобі”, а група “Шоколадка” – кавер на одну з пісень Black Eyed Peace – “Все буде в шоколаді”. Ще однією родзинкою свята був конкурс на дизайн найяскравішого бікіні.

Наталка Карпа: “Літо голову зриває і на ось такі драйвові вечірки надихає! В очікуванні справжнього тепла, ми вирішили влаштувати разом з журналом «Отдохни!» шалену спеку. Сподіваюсь, у нас це вийшло! Сьогодні було дуже багато прем’єр нових пісень, та і загалом вечірка вийшла дуже інтернаціональною та яскравою! Що особливо приємно, всі нові треки записані на студії звукозапису KARPARATION. І вже з наступного тижня, ми розпочнемо зйомки кліпів на них. Тому чекайте зовсім скоро на багато нових відеоробіт!»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *