Zoряна стала героїнею фотороману

  Нещодавно у центрі міста можна було споглядати картину, як за співачкою Zоряною гналося близько двох десятків папараці. Про те, що це за нашестя фотографів і яка причина їх зацікавленості життям зірки розповідає Zоряна.

-До Львова приїжджав відомий фотограф із Санкт-Петербурга Олександр Медведєв, який проводив тут майстер-клас, – згадувала пригоди Zоряна. – На цю подію з’їхались фотографи з усієї України. Саша за допомогою фото творив історію про двох закоханих. Я була в образі енергійної дівчинки, яка біжить містом, купує книжку французькою мовою, п’є каву, їздить на мопеді… Ми з моїм молодим кавалером, схожим на пристрасного італійця, поводились як закохана парочка.

– Стартував уже третій тур Західною Україною “Музика нової хвилі”, який ти розпочала із новою командою музикантів…

– Коли люди не живуть однією ідеєю та одними цілями і не поводяться чесно. Кому потрібен такий світ музики? Фальшу не приховаєш. Після того, як я виступила на національному відбірному турі до “Євробачення”, вирішила, що це – початок кардинальних змін. Зібрала новий гурт, який росте і розвивається разом зі мною.

– В особистому житті теж слід чекати кардинальних змін? Нещодавно в інтерв’ю ти обмовилася, що готова вийти заміж за гітариста твоєї групи Сашка…

– Щоразу, коли мене запитують про особисте життя, не знаю, що казати… А тут Сашко сидів поруч, такий класний, симпатичний, ось і пожартувала… А він привселюдно пообіцяв мені каву в ліжко кожного ранку. Варто подумати!

– Що нового у творчому житті, які плани на літо?

– Вийшла у світ наша нова пісня “Так мало”. А щодо відпустки, то цьогоріч подорожуватимемо Україною – Кримом. Хочу ще раз побувати в Бахчисараї, заїхати у Балаклаву, покататись на джипі по горах, полазити по печерах… Чим більше їздиш по світу, тим більше розумієш, яка у нас гарна країна. Ще б хороше обслуговування та культуру спілкування, і все – справжній рай на землі!

 

Джерело: Високий замок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *