У Львові відбудеться показове заняття вокального ансамблю “Намисто”

У Львові відбудеться показове заняття вокального ансамблю “Намисто”. Заняття проходитиме у рамках репетиції до Ярмарку дозвілля, який відбудеться у місті 7-9 квітня.

Відтак, заняття відбудеться сьогодні, 23 березня, о 16.00 год. у приміщенні Палацу культури ім. Г. Хоткевича (вул. Кушевича, 1). Вокальний ансамбль “Намисто” існує уже більше 20 років. За роки своєї діяльності, вихованці “Намиста” взяли участь у багатьох фестивалях України, Польщі, Білорусії, тощо. На Ярмарку дитячого дозвілля ансамбль представить свою діяльність та проведе музичні виступи.

Наближається Ярмарок дитячого дозвілля, тому ми намагаємося максимально підготуватися до цієї події, показати, чим саме займаються наші вихованці. У репертуарі є гаївки, народні пісні, вокальні партії. У нашому закладі лише ми є співочим колективом. , – зазначила керівник вокального ансамблю “Намисто” Марія Сергійчук.

Нагадаємо, Ярмарок дитячого дозвілля, який ініціює Львівська міська рада, відбудеться 7-9 квітня. Протягом трьох днів львівські клуби, студії та гуртки матимуть змогу представити свою діяльність широкому колу дітей та їх батьків. На спеціальному майданчику проводитимуть показові виступи, майстер-класи від творчих організацій, центрів і клубів. З виставкових стендів усі відвідувачі зможуть ознайомитися з різними видами дозвілля, творчими роботами та дізнатися адреси осередків кожного гуртка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *