Vladislav Левицький: «Регулярний секс – це не любов!»

Учасник націвідбору на «Євробачення-2010» Vladislav Левицький вирішив не просто піарити свою конкурсну пісню «Love», а ще й активно робити наше суспільство здоровішим.

Співак Vladislav Левицький бере участь в акції Оксани Філь «Любов Переможе» – це серія зустрічей зі студентами, під час яких обговорюється профілактика ВІЛ/СНІД, стосунки між коханими людьми і взагалі – важливі актуальні речі, про які ми часто забуваємо .

«Меседж моє конкурсної пісні «Love» дуже простий – без любові ми не просто самотні, а по-справжньому одинокі! – каже Vladislav Левицький. – Мені часто закидають – мовляв, пісня ні про що, у нас всі про любов співають. Хоча насправді ми забуваємо, що більш-менш регулярний секс і щось більше за флірт – це не любов. Я хочу, щоб ми подумали про це трохи ґрунтовніше, щось краще зрозуміли. Зрештою, акція Оксани Філь «Любов Переможе» переслідує такі самі цілі. Тож ми швидко знайшли спільну мову!»

На сьогодні зі своєю концертною програмою у межах акції «Любов Переможе» Vladislav Левицький відвідав шість вузів Києва, попереду – ще більше. Але на цьому, кажуть в команді співака, творча активність не закінчується. Лише в новорічну ніч співак дав 3 концерти у різних містах, а на початку 2011-го у рідному Львові вдруге отримав звання Кращого співака року.

«Мене заводить той драйв, який наростає у концертній діяльності! Нема часу перепочити – і це так класно! Найближчі виступи плануються на День захисника Вітчизни, – каже Vladislav Левицький. – Мене запросили взяти участь у великому святковому концерті 23 лютого на Майдані Незалежності. Ось зараз готуємось…»

Нагадаємо, паралельно учасник «Нової Хвилі» і «Слов’янського Базару» працює над зведенням свого дебютного альбому. Вихід платівки анонсують на весну 2011 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *