ПОЛИНОВЕ ПОЛЕ – повнотривалий альбом вже в мережі!

ПОЛИНОВЕ ПОЛЕ виклали в мережу свою повнотривалу платівку НА СЕМИ ВІТРАХ. Альбом побачив світ на офіційному сайті гурту www.polynovepole.com.ua та на сторінці лейблу Kataklysmos Factory www.kataklysmosfactory.com , під крилом якого оприлюднено реліз. Запис розпочався ще у грудні 2007 року, проте після видання короткотривалої платівки «Чисті душі» у травні минулого року музиканти практично повністю переписали весь матеріал.  

Платівка містить десять треків, що підсумовують творчість групи з моменту її створення. Це дев’ять пісень, що становлять кістяк живої програми гурту. У альбомі можна почути і кілька треків, що потрапили до синглу «Чисті душі», проте їх альбомне втілення відрізняється від ЕР. Примітно й те, що слухач помітить тут і деякі останні експерименти гурту з акустичними інструментами, багатоголоссям та вкрапленнями симфонічного оркестру.
 НА СЕМИ ВІТРАХ (LP 2009) Звучання альбому вибудовував гітарист гурту Ірій – Роман Працьовитий (www.romarec.com.ua). Його рукам належить остаточне зведення та мастеринг платівки. Музичне наповнення супроводжується одинадцятисторінковим буклетом, дизайн якого розробив Сашко «Belarafon» Усатий.

Зауважимо, що початковий тираж можна буде придбати лише на концертах гурту. Перша «заочна» презентація платівки відбулась 3 травня у Луцьку, а 6-го червня ПОЛИНОВЕ ПОЛЕ презентуватимуть “На семи вітрах” на спільному концерті з поляками Cemetery of scream, львів’янами Apostate та київським гуртом Funestum. Тур на підтримку платівки заплановано на осінь цього року. Влітку ж шанувальники Полинового поля зможуть почути гурт на кількох фестивалях.

НА СЕМИ ВІТРАХ (LP 2009)  
 
1. На семи вітрах  
2. Вітер з півночі  
3. Та, що танцює на могилах  
4. Чисті душі  
5. Нічні птахи  
6. Квіти мороку  
7. З попелу  
8. Полинове поле  
9. Чорна рілля  
10. Відьма  
 
Загальний час звучання: 51:18  
 
Скачати платівку можна з офіційного сайту: http://www.polynovepole.com.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *