Павло Табаков презентував альбом «Кава-Blues». Фото

Ковток музики «під каву» – для музичних гурманів

Четвертий рік поспіль у період Новорічно-Різдвяних свят переможець телепроекту «Шанс», півфіналіст національного відбору на «Євробачення-2011» Павло Табаков видає новий альбом. Цьогоріч світ побачила новинка із загадково-запашною назвою „Кава-Blues”. Традиційними є й новорічно-різдвяні сольні концерти Табакова у його рідному Львові. На підтримку „Кави-Blues” співак дасть два концерти протягом одного вечора – 13 січня у Львівській філармонії.

Альбом «Кава-Blues» об’єднав десять пісень – у стилях джаз, блюз та рок-н-рол: „Блюз на дні”, „Сніг без пауз”, „Вечірнє місто”, „Небо очей”… Бонусом до альбому увійшов танцювальний хіт „Шоколадний шок”. Автором музики до усіх композицій «Кави-Blues» виступив сам Павло Табаков. А участь у записі новинки взяв колоритний львівський гурт музикантів-віртуозів Orchestra Vito – під керівництвом баяніста Віктора Янчака.
– Після дебютного альбому „Тільки ти моя” я випустив некомерційну збірку колядок – „Різдво для двох”. Торік записав компакт „Ти підпалила рай” – так би мовити, для ринку. А у 2010-му мені знову захотілося музики для душі – і з’явилася „Кава-Blues”, – розповідає Павло Табаков. – Але, зізнаюся, ще восени минулого року про новий альбом навіть не думав – увесь був у весільних приготуваннях. Та потім згадав свою обіцянку – щороку випускати по альбому. «Щороку – так щороку!», – подумав. Тим паче, більшість із пісень для «Кави-Blues» уже були написані. Їх довелося лише витягнути із шухлядки. Залучив своїх друзів – гурт Orchestra Vito. На півтори місяці ми зачинилися у студії – і ось результат. „Кава-Blues” – альбом для музичних гурманів, такий собі ковток приємної музики. Це – некомерційна збірка. Адже в Україні ні на різдвяній музиці, ні на музиці у стилях джаз та блюз заробити неможливо… Пісні з цього альбому ідеально слухатимуться під каву. Власники львівських кав’ярень ще у процесі запису альбому замовили у мене компакт – хочуть запропонувати своїм відвідувачам додатковий музичний сервіс.
Має «Кава-Blues» присвяту: „Цей музичний альбом ми присвячуємо рідному Львову – найчарівнішому місту, його неповторній мелодії в архітектурі, затишним кав’ярням, незабутньому кавовому шарму і, звичайно ж, всім львів’янам, які люблять і цінують своє місто».
„Кава-Blues”, як і попередні альбоми Павла Табакова, побачила світ завдяки меценатській підтримці генерального директора компанії «Берта» Олександра Бережанського.
Запис «Кави-Blues» було здійснено на львівській студії „FONіЯ Records”. А мастерінг проведено на столичній студії «Chess Records».
Першими слухачами нового альбому Павла Табакова стали відомі співаки, дизайнери, банкіри… Презентація „Кави-Blues” відбулася у готельно-ресторанному комплексі Citadel Inn у Львові. Серед гостей були співачки Олеся Киричук, Наталка Карпа, Людмила Ясінська, джазова виконавиця з Америки Брія Блессінг, скрипаль-віртуоз Олександр Божик, гурти GLAMOUR та «Шоколадка», дизайнер Уляна Барабаш, шоумен Назар Бійчук, поетеси Мар’яна Савка та Лідія Лазурко, банкір Орест Блащук… З Києва спеціально на презентацію новинки Табакова приїхали його столичні зіркові друзі – співаки ГОДО та Андрій Князь, дует сестер-близнючок „Анна-Марія”, половинка дуету „Алібі” Анна Завальська. Була серед гостей і дружина Павла – Ольга, яку співак називає «музою» усіх своїх проектів.
Презентація альбому «Кава-Blues» на широку публіку відбудеться у четвер, 13 січня, у Львівській філармонії. У вечір на Старий Новий рік Павло Табаков та гурт Orchestra Vito дадуть два сольні концерти – о 17.40 та 20.11. „Це буде незабутній коктейль із джазу, блюзу та різдвяної музики”, – інтригує своїх прихильників Табаков. Спеціальним гостем концертів стане співачка Олена Корнєєва. Замовлення квитків – за тел.: 247-97-07 (ціна квитків – від 50 до 200 грн.).

Фото із презентації «Кави-Blues»:

Фото із презентації «Кави-Blues»: Андрій Куб’як.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *