“Хмільний дім Роберта Домса” запрошує на концерт гурту “Гапочка”

Вівторок, 12 травня 19:05, Хмільний Дім Роберта Домса,(вул. Клепарівська 18)
Концерт груп “Гапочка” (Київ), „К402” (Львів) та „Free Breath” (Львів)
 Вхід: 20грнХмільний Дім Роберта Домса
„Гапочка” (Київ) – це нове ім’я, яке вустами музичних критиків вимовляється з захопленням. Ім’я, ідеально сформоване з народження та успішне з першого кроку. Ім’я свіже, молоде, енергійне та прогресивне. Вже в перший рік існування гурт зіграв на багатьох фестивалях: «Трипільські зорі», «Славське Рок», «Яремче рок-фест», «Бандерштадт», «Нівроку», «Отроків» та ін.

     20 липня гурт отримав II премію на фестивалі «Тарас Бульба», а 25 вересня у рамках конкурсу “The Global Battle Of The Bands UA 2008” – найвищий результат серед київських команд-учасниць. Вже через місяць «ГАПОЧКА» вразила жюрі в національному фіналі “The GBOB” – це була єдина команда на фестивалі, якій не просто поставили гарні оцінки, а привселюдно оголосили: пророкуємо успіх! Гурт зайняв у фіналі 5 місце та був нагороджений зйомками першого відеокліпу з ротацією на ТБ.

„К402” (Львів) – гурт, що давно завоював численну публіку у Львові та за його межами. Почавши кілька років тому із студентських посиденьок з гітарою у 402-гій кімнаті гуртожитку, зовсім скоро хлопці представлять шанувальникам вже другий студійний альбом. Коли запитують про стиль, учасники „К402” скромно відповідають: „Ніколи не прагнули грати в якомусь визначеному стилі. Ми починали грати в кайф. І якщо є люди, яким наша музика подобається, то це радує…”

„Free Breath” (Львів) – молодий львівський гурт, який тим паче вже полонив львів’ян своїм виступом на цьогорічних „Флюгерах Львова”. Ось що кажуть про себе учасники „Free Breath”: „Нашою метою є гра улюбленої музики на фанковій основі. Головне – це викликати в людей позитивні емоції і пробудити у них інтерес до фанку – ритмічної, динамічної, танцювальної та імпровізаційної музики, яка є джерелом багатьох сучасних стилів: від „драм енд бейсу” до так званого “ню металу”. Зараз хлопці працюють над записом дебютного альбому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *