Наталка Карпа зізналась, хто для неї співак Євгеній Дашин

У команді продюсерського центру Наталки Карпи з’явилось ще одне співоче обличчя – шансоньє Євген Дашин.

На минулому тижні відбулось “зіркове” хрещення виконавця, а заразом й модельєра, співвласника дому моди “Гранд Стиль”. Він презентував свій дебютний альбом “Иду по осени” та кліп на однойменну пісню.

На платівку потрапило 13 російськомовних композицій, написаних самим виконавцем та його колегами – білоруським та українським композиторами Євгеном Курасовим та Володимиром Мухарем. Попри не українське наповнення першого альбому, Євген Дашин наголошує на тому, що український шансон існує – у його репертуарі є й пісні рідною мовою, які увійдуть до наступного, україномовного, альбому. “Хочу довести, що і ми, а не лише росіяни, можемо виконувати такі пісні, адже досі не можу назвати імені якогось нашого яскравого шансоньє, окрім Гарика Кричевського. Хочу співати про життя, про любов і аж ніяк не про “зону”, як до цього звикли. У моєму шансоні не почуєте жодного слова з тюремної лексики».

Заслужена артистка України Наталка Карпа познайомилась зі співаком на одному з фешн-показів, і він, за її словами, зумів “розташувати” до себе своєю простотою й працездатністю. “Здивована його запалом – коли переконував мене, що випустить до кінця року альбом, не вірила. Євгеній Дашин для мене приклад виконавця, який чітко йде до цілі і не відкладає на завтра те, що треба зробити сьогодні! – каже власниця продюсерського центру KARPARATION. – Ніша українського шансону не зайнята – це наш “плюс”, і ми сміливо його використовуватимемо”.

За матеріалами газети «Високий Замок»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *