Євгеній Дашин на презентації опинився між небом і землею

27 листопада у нічному клубі Rafinad People, співак шансону Євгеній Дашин презентував дебютний альбом та кліп «Иду по осени». Привітати його завітали зіркові друзі: виконавці продюсерського центру KARPARATION – співачка Наталка Карпа, групи «Шоколадка», «Glamour» та співачка Miя; Андрій Князь, Андрій Заліско, Назар Савко, Ольга Щербакова.

Саме однойменний сингл став першою піснею, яку виконав Євгеній та послужив основою для першого у музичній кар’єрі співака відеокліпу. До альбому увійшло 13 пісень, написані як самим виконавцем, так і його колегами білоруським композитором Євгеном Курасовим та українським композитором Володимиром Мухарем.

Виконавши дев’ять пісень, Євгеній, влаштував справжню шансон-паті. Пісню «Упокой моей души» заспівав у дуеті з заслуженою артисткою України Ольгою Щербаковою.

В рамках презентації також відбувся показ вечірніх суконь та хутра від модного дому Grand Style . Адже Євгеній Дашин не лише співак, але й відомий у Львові дизайнер та співвласник дому мод Grand Style.

Кульмінацією вечірки стало виконання Євгенієм Дашиним пісні «Небо и земля» у справжній формі пілота літака з бек-вокалістками стюардесами, під час якого, за словами виконавця, він і справді відчув себе між небом і землею від позитивних емоцій, які вирували всередині нього.

за матеріалами прес-служби “KARPARATION “

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *