Green Silence видають дебютний альбом!

Green Silence видають  дебютний альбом! До свого первістка запальна львівска ватага йшла шість років і як годиться вклала у плиту свої найкращі концертні забійники, перевірити які була нагода на кількох десятках концертів. Все це злилось у концентрованою суміш з фанку, ска та рок-н-роллу приправлену сильною західноукраїнською харизмою.
Green SilenceПримітно, що альбом вийде з одним лише підписом – Green Silence. Учасники гурту довго сперечались щодо назви і врешті вирішили дати кожному слухачеві самому обрати назву для платівки. Хто захоче зможе її навіть написати на диску – на щастя обкладинка стильна і без зайвих витребеньок, тож вільного місця для власного напису на ній вдосталь. Поліграфію гордо прикрашає зелена зебра, яку хлопаки називають своїм талісманом. Можна очікувати, що як платівка гарно піде, то такий талісман буде супроводжувати хлопців і на концертах

Платівка видана на лейблі “Ukr music” місить тринадцять треків, два з яких напівакустичні.

Свій первісток Green Silence пустять у світ не без підтримки. У травні музиканти відправляться у тур Україною, який розпочнеться у Львові 15 травня у ПК ім Гната Хоткевича та 28 травня у Хмільному Домі Роберта Домса. По ходу туру гурт завітає у Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Харків та Київ. А після туру «гріни» прокладатимуть шлях до телеекранів, знімаючи свіжий кліп. «Скоро літо і до теплої погоди наша музика буде дуже і дуже доречі!» – каже фронтмен «грінів» Максим Барна.

  Вартість квитка на концерт 15 травня становитиме 40 грн + CD у подарунок кожному власнику квитка.
Квитки замовляти за телефоном 8-067-260-17-33

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *