26 листопада Vladislav Левицький агітуватиме за любов

Учасник національного відбору на пісенний конкурс «Євробачення 2010»Vladislav Левицький уже закінчив роботу над піснею, з якою збирається підкорити найбільшу сцену Європи.

У композиції «Love» усе просто, але не банально: співак закликає ніколи не казати «Ні!» справжнім почуттям.

«Нам здавалося, що складні часи вже минули – усі ці епідемії, кризи, негаразди. А тут – щодня нові виклики! І постійно потрібно за щось боротись, з чимсь воювати, щось відстоювати, – каже Левицький. -Просто не слід думати, що колись усе це скінчиться. Якісь проблеми, стреси будуть завжди. Незмінною у тій круговерті лишиться тільки любов. Ніколи не кажіть «Ні» цьому почуттю. Воно ж нас з вами тільки й може захистити».

У промотур на підтримку композиції «Love» Vladislav Левицький обіцяє вирушити одразу після того, як переможе в нацвідборі. Але вже зараз співак дає концерти на підтримку свого свіжого хіта.

Перший клубний концерт на підтримку своєї кандидатури на «Євробачення 2010» Vladislav Левицький дасть уже незабаром. 26 листопада лауреат «Нової Хвилі» відпрацює годинну програму у столичному клубі «Party-Bar». Початок анонсують на 00:00.

Підтримати Vladislava Левицького у нацвідборі на «Євробачення 2010» і послухати композицію «Love» можна тут: http://eurovision.on-1.tv/vladislav-levitsky

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *