Співачка Андріана стала бригадиром шоу-бізнесу

Знана “експериментаторка” Андріана у своєму свіжому релізі “LoveShow” вирішила об’єднати зусилля кращих представників львівського шоу-бізнесу. Текст до пісні написав лідер гурту “Мері” Віктор Винник, над відеокліпом працює документаліст Тарас Химич, а у зйомках взяли участь найактивніші представники львівської тусовки.

“Я сама пишу музику до практично всіх своїх композицій, – каже львівська Мадонна. – Одного разу ми з Вітьою Винником поверталися зі спільного концерту в одному авто. Говорили про те-се і я дала йому послухати одну зі своїх свіжих мелодій…”

Наступного дня Віктор Винник зателефонував до Андріани і повідомив, що “випадково” накидав текст до пісні. “Так народжуються хіти!” – іронізує Андріана.

До слова, над аранжуванням до офіційної версії “LoveShow” теж працювала команда “Мері”.

Відео до композиції знімав відомий документаліст Тарас Химич. Нагадаємо, режисер уже працював з Андріаною – співачка зіграла роль висланої до Сибіру полячки у фільмі Химича “Золотий вересень. Хроніки Галичини”.

“Цього разу Андріана справді об’єднала навколо себе кращих з кращих! Вона тепер – як такий собі бригадир шоу-бізнесу!” – усміхається продюсер співачки Володимир Водвуд.

Офіційну прем’єру пісні “LoveShow” від Андріани анонсують на весну. Тоді ж на екранах з’явиться кліп на композицію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *