Завершились зйомки нового відео Заліска на пісню «На зло вітрам…»

Прем’єра пісні відбулась на одній радіостанції в столиці та кількох концертах у Львові, і мала успіх серед слухачів, причому, з перших акордів пісні. Крім того, хороші відгуки про пісню в інтернеті дали поштовх до того , що саме на цю річ потрібно знімати відео.

відео  Заліска на пісню  «На зло вітрам…»
відео Заліска на пісню «На зло вітрам…»

«…Зйомки розпочались якраз на мій день народження і тривали три дні. Першого дня ми знімали на піщаному кар’єрі, де головним героєм був степовий боривітер – сокіл «Коллі» . Другий день зйомок пройшов у новому львівському клубі «888».Третій день разом із струнним квартетом ми провели на даху Політеха, звідки відкривається гарний краєвид осіннього Львова.

«…Правду кажучи, я не надто люблю процес зйомок, це завжди переживання, контроль за усім процесом, за групою. І хоча у цьому процесі задіяно багато людей, практично вся відповідальність лежить на тобі.

Композиція «На зло вітрам…» авторська і свого роду автобіографічна, глибока за змістом, хоча думаю, що почуття які оспівані у пісні відчувала кожна людина, яка була хоча б раз закохана . Над піснею я працював майже два роки. Процес затягнувся, бо мене постійно щось не влаштовувало то у музиці, аранжуванні, то не було натхнення до написання слів, та і постійні роз’їзди та концерти на давали змоги довести до завершення роботу. Зате зараз кінцевим результатом я повністю задоволений. Пісня вийшла у стилі поп-рок балада. Аранжування – У. Ерволіно (Італія).

Головні ролі у кліпі зіграв я та моя подруга, співачка і телеведуча Ксенія Ліардо…» – зазначив Заліско

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *