Music Section with DJ Kormac @ Picasso club [30.10.2008]

Music Section with DJ Kormac @ Picasso club [30.10.2008]

Джаз, свінг і рок’н’ролл, приправлені хіп-хопом і замішані найнезвичнішим способом – така формула веселості Kormac’а, нової зірки альтернативної музичної сцени зі славного ірландського міста Дубліна. Це однин з тих артистів, чиє музичне чуття і смак, помножені на ідеальну техніку і променисту посмішку, здатні розтопити серце публіки кожного соціального статусу та статку в будь-якій точці Земної кулі.
Ознайомитись з творчістю цього діджея і музиканта можна тут www.myspace.com/djkormac

 

 

DTM Promo and Lemberg Promo presents:

30 жовтня, четвер
Picasso Club, вул. Зелена, 88

Music Section 01

with

DJ Kormac (Scribble Records, Ireland)
www.myspace.com/djkormac

при підтримці:
Dj Krazia
Dj T-One
Dj Marik

початок 22:00

Kormac (Scribble Records, Ireland)

Вже починаючи з перших релізів, його музику підхопили Mr. Scruff, DJ Yoda, DJ Food і багато інших культових персон музичного світу, вихваляючи її у вербальній формі та звеличуючи у своїх сетах. Шоу від Kormac’а – це не банальне зведення двох пластинок, а справжня музична феєрія з використанням спеціальних примочок, присмачена відмінним володінням мистецтва скретчу, що дає не слабкий танцювальний удар під зад навіть вибагливому слухачеві.

Kormac їде до вас в місто? Кидайте все і біжіть купувати квитки на виступ одного із найбільш самобутніх артистів останнього часу. Якщо у вас все ще виникають сумніви щодо того йти чи ні, просто відвідайте www.myspace.com/djkormac і вони розвіються самі собою.

Kormac Live

DJ KORMAC – “RAINSTORM” MUSIC VIDEO

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *