Zоряна стане волонтером всеукраїнської акції «Серце до серця» та заохочує інших!

В неділю, 23 травня, о 12:00 дня Zоряна вийде на вулиці Львова, щоб зібрати кошти для тих, хто цього найбільше потребує. Цього року всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» спрямував свої сили на допомогу новонародженим дітям з різними вадами розвитку. І саме з 3 по 23 травня по всій території Україні проходять акції в підтримку цих добрих намірів.

За словами співачки, її до цієї події залучив ді-джей групи «Zоряна» Sunny boy(Михайло Лемак),який керує всіма заходами «Серця до серця» по Західній Україні. «Коли Міша мені розповів про цей фонд, я зразу ж запропонувала свою допомогу, так як розумію як не ми то хто? Треба починати з себе і думати не лише про свої цілі в житті, а й допомагати іншим. Тому хотілося б побачити в неділю якнайбільше волонтерів, які разом зі мною будуть збирати кошти, для тих, кому це необхідно найбільше. Кожен з нас матиме бейдж-ідентифікатор, захищений печаткою Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». Індивідуальний номер ідентифікатора має співпадати з таким на скринці для збору коштів, до якої від перехожих збиратимуться гроші. Волонтери матимуть також наклейки-сердечка, які наклеюватимуть усім, хто кидатиме гроші до скриньки. Це сприятиме кращій візуалізації небайдужих людей та створюватиме відповідну святкову атмосферу і довіру. Тому пропоную всім приєднуватись до благодійного фонду «Серце до серця» та стати почесним волонтером!

До речі, впродовж чотирьох років такими почесними волонтерами стали відомі люди, а саме Валерій Харчишин («Друга ріка»), Наталя Валевська, гурт ТНМК, Павло Зібров, Віктор Павлік, Анатолій Борисюк, Ігор Пелих, гурт «Гайдамаки».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *