“Наш Івасюк” грандіозний мистецько-музичний проект

4 березня виповнюється 60 років з дня народження видатного українського композитора-пісняра і поета Володимира Михайловича Івасюка, якого по праву вважають одним із основоположників української естрадної музики. Володимир Івасюк це незабутній автор всім таких рідних і відомих пісень як „Червона рута”, „Водограй”, „Я піду в далекі гори” і ще понад сотні творів. Він майстерно виконував свої пісні, написав музику до кількох спектаклів, мав художній талант неординарного живописця, – Володимир Івасюк, без перебільшення, є легендою української культури. Але мало хто знає, що композитор працював і в царині академічної музики – йому належать понад 50 інструментальних творів у багатьох жанрах, для різних виконавських складів. Адже це – результат багаторічної клопіткої праці, данина пам’яті митцю, утвердження значимості його творчої спадщини для теперішніх та майбутніх поколінь.

   «Наш Івасюк» грандіозний мистецько-музичний проект 3-го  та 5-го березня на Вас чекають 4 святкових концерти у Львівській Опері приурочені пам’яті Володимира Івасюка з нагоди 60-річчя від дня народження. Ви матимете можливість почути найвидатніші твори української легенди у виконанні Тараса Чубая, Плачу Єремії, Піккардійської Терції, струнного квартету «Віртуози Львова», Віктора Морозова, та груп «Дивні» і «Кому Вниз».

   Твори Володимира Івасюка є високопрофесійними взірцями національного мистецтва, які не втратили своєї актуальності і на нинішній день.

   „Мене ніколи не покидає думка, що без музики людська цивілізація була б неможлива. Музика надає привабливості буденщині, розганяє нудьгу і загоює внутрішню кволість, породжені тупою одноманітністю… втрачається почуття самотності – найстрашнішого з усіх почуттів. Фізична самотність приносить усілякі незручності, а духовна – страждання“. Це слова Володимира Івасюка з книги „Монолог перед обличчям сина“ авторства його батька Михайла Івасюка.

   Слухайте музику, любіть її, живіть нею! Чекаємо Вас на концерті «Наш Івасюк» 3 та 5 березня у Львівській Опері.

Відбудуться 4 концерти:

3 березня о 18.00

3 березня о 20.30

5 березня о 18.00

5 березня о 20.30

[замовити квитки]

Дата проведення: 03 Березень 09
Час проведення: 18:00 20:30
Місце проведення: Львівський Національний Академічний Театр Опери та Балету ім.Соломії Крушельницької

Вартість квитків: 50-290 грн

джерело:DikArt

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *