Ху4 їде в тур „Козирні Дні” до свого 5-го дня народження

3 лютого гурт „Ху4” святкує своє п’ятиріччя 

Що: Львівський гурт „Ху4” святкує своє п’ятиріччя

Де: м. Львів, Площа Ринок 10, „АнтиКризова кнайпа”

Коли: 3 лютого, 20:00 

СИХІВ|team запрошує: 

Концерт гурту Ху4 у Львові в рамках туру „Козирні Дні” 

     Цієї зими час виповнилось рівно 5 років з дня першого виступу „Ху4ів” , який вібувся 2003 року на новорічній вечірці для друзів. Тоді це було троє людей: Жовтан (гітара, вокал), Гуліч (бас, бек-вокал) та Тарас (ударні). Після цього виступу до гурту одразу доєднався однокласник Жовтана – Юрко (гітара, вокал).

   ХУЧ  „Ху4” – унікальний гурт не тільки у Львові, а й, гадаю, в Україні загалом. Судіть самі – хлопці пройшли в прямому і переносному сенсі «воду, вогонь і мідні труби», оскільки першим приміщенням для репетицій був нефункціонуючий туалет, але з пісуарами і всім необхідним. З 2004 року почалися невеликі концерти, після яких на гурт полилася нищівна критика від усіх „знавців” львівського року. Проте, у ху4ів одразу з’явилося багато прихильників, завдяки підтримці яких, хлопці не опустили гітари і продовжували працювати на репетиціях. В цей час був записаний демо-альбом „Фляки Койота” (2006).

     Зміну складу „Ху4” пережив лиш одного разу, що теж є рідкістю. Цікаво, що після того, як гурт залишив ударник Тарас, „Ху4” не шукав нового учасника. За ударну установку сів тепер вже екс-гітарист Жовтан.

     Після піврічного перебування хлопців на роботі у США „Ху4” з новими силами, ідеями та інструментами занурився в репетиції. Гурт почали часто запрошувати на концерти, більшість з яких були виїзними.

     До досягнень гурту за останній рік можна віднести виступи на фестивалях “Снікерс Урбанія” в Донецьку, “Be Free” у Львові, “Бандерштат” у Луцьку. Також “Ху4”, як один з переможців фестивалю “UA-Rock”, грав у Києві під час Всеукраїнського Музичного Ярмарку.

     За весь час існування „Ху4” відіграв близько 120-ти концертів по всій Україні, завоював величезну армію прихильників, однодумців і просто хороших друзів, а найголовніше – створив неповторну „ху4івську” атмосферу позитиву, оптимізму, добра та світла, відчути яку можна лише на живому концерті. 

     Отож, запрошуємо вас: 

     3 лютого у „АНТИ Кризову Кнайпу” (пл. Ринок 10) о 20:00 на святковий концерт гурту „Ху4”. На вас чекає багато сюрпризів, нових друзів і хорошого настрою!Також запрошуємо на наші концерти у інші міста в рамках туру „Козирні Дні”: 

31.01 Жидачів, Дім культури 
1.02 Ужгород , «Амфітеатр»  
2.02 Калуш, Районний Дім Культури 
3.02 Львів, АНТИ Кризова Кнайпа, 20:00 
4.02 Івано-Франківськ, Арт-кафе «Химера», 
5.02 Хмельницький, АРТ-Паб „68”, 
6.02 Камянець-Подільський, Будинок Офіцерів 
7.02 Київ , клуб «Бінго» 
8.02 вихідний 
9.02 Чернігів, закрита вечірка 
10.02 Житомир , клуб «Мегаполіс»
11.02 Черкаси                       

Детальнішу інформацію про концерти шукайте на офіційному сайті гурту: http://xy4.ho.com.ua  
 

Святослав Роман,

СИХІВ|team

syxivteam@ukr.net

Контактний телефон: 80939314900

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *