Група «Glamour» влаштувала гламурну прес-конференцію

2 березня відбулась прес-конференція групи «Glamour», під час якої журналістам вперше представили дебютний альбом та відео на пісню «Запомни меня». У кліпі сюжетні лінії побудовані в стилі гламурних фільмів «Секс у Великому місті», «Диявол носить PRADA» і «Ангели Чарлі». А їхні образи, за словами дівчат, повністю відповідають внутрішньому світу кожної учасниці групи. Три дівчини, три історії і одна ідея – любіть себе і Вас полюбить весь світ!

В прес-конференції взяла участь також співпродюсер групи “Glamour” та продюсерського центру KARPARATION, співачка Наталка Карпа, яка розповіла чим група «Glamour» відрізняється від інших груп:

Наталка Карпа: «В групи  «Glamour» 50% україномовного репертуару. Назвіть мені ще одну таку поп-групу в українському шоу-бізнесі! Дівчата мають дуже цікаві тембри і легко співають на живо»

Група «Glamour» у 2009 році стала найкращою поп-групою за версією одного із  глянцевих журналів Львова, потрапила на перші позиції українських радіочартів  з піснею «Запомни меня», а 4 березня в нічному клубі «Rafinad People» презентує альбом та кліп. Також під час презентації відбудеться представлення нового дуету – Glamour & Наталка Карпа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *